Imaginati-va cum ar fi ca la finalul fiecarei zile de ski din vacanta dumneavoastra, sa coborati pe schiuri pana langa hotelul in care sunteti cazat….sau dimineata cum urmariti cu privirea, in timp ce va savurati cafeaua italiana pe terasa hotelului, grupele de copii si instructorii care urca in telescaun si pornesc spre noi aventuri.

Cazarea membrilor nostri ce vor participa la Revelion la ski Italia se va face intr-un Hotel *** situat in inima zonei de ski Ski Center Latemar, la efectiv doi pasi de mijloacele de transport pe cablu. Avem la dispozitie camere de 2-4 paturi cu paturi pentru copii supraetajate, o zona spa cu piscina, sauna finlandeza, sauna cu aburi si o zona pentru relaxare.

La primul etaj al hotelului se afla restaurantul unde se vor servi micul dejun si cina, iar la parter un bar si o terasa de pe care puteti admira partiile. Langa receptie se afla un lobby cu semineu, un bar si zona in care puteti savura seara o bautura.

Copiii au la dispozitie un loc de joaca, o sala cinema si o echipa de animatori pentru activitatile de dupa ziua de ski.