Un Hotel**** cu camere foarte spatioase si cu o zona wellness generoasa este locul in care an de an membrii nostrii se bucura de conditii excelente in vacanta ski Austria. Cazarea se poate face in functie de tipul de familie in camere duble – triple sau superioare cu 4 – 5 paturi.

Camerele duble – triple sunt camere pentru familii cu un copil si au o suprafata de 26 mp, cu un pat dublu matrimonial si un pat pentru o persoana. Camerele superioare cu 4 – 5 paturi sunt compartimentate, avand zone de dormit si zona living. Suprafata lor este cuprinasa intre 40 si 50 mp. Ele sunt diferite ca si design incercand sa ofere in acelasi timp varietate si confort.

Seara va puteti relaxa in barul din incinta hotelului, urmarind copiii ce se joaca in locul de joaca special amenajat pentru ei in apropiere. Micul dejun si cina vor fi servite in restaurantul hotelului.

Zona wellness a hotelului este extrem de generoasa cu o suprafata de 1500 mp. Va veti putea bucura de: piscina 300 mp, bazin pentru copii, jacuzzi, sauna finlandeza si baie de aburi, bazine Kneipp, camera de relaxare.

Pe langa acestea cei care mai au energie dupa o zi de ski, pot avea acces contra cost, la terenuri de tenis sau la o sala de fitness extrem de bine utilata.