Avem pentru membrii nostri rezervat pentru vacanta de deschidere a sezonului un chalet intreg, cu 5 apartamente moderne.  In acestea pot fi cazate intre 4 si 7 persoane. Apartamentele sunt complet utilate.

Tipurile de apartamente pe care le avem la dispozitie pentru vacanta de deschidere sezon ski sunt:

  1. Apartament – 4 persoane – situat la parter, format din 2 camere matrimoniale, o baie, living cu divan si zona de gatit.
  2. Apartament – 6 persoane – situat la primul etaj, format din 3 camere duble, 2 bai si un balcon, living cu zona de gatit.
  3. Apartament – 5 persoane – situat la primul etaj, format din 2 camere duble, 2 bai si un balcon, living cu divan pentru o persoana pana in 15 ani, zona de gatit.
  4. Apartament – 7 persoane – situat la primul etaj, format din 2 camere matrimoniale + o camera cu 2 paturi suprapuse si unul single, 2 bai si 2 balcoane, living cu zona de gatit cu masina de spalat vase.
  5. Apartament in mansarda – 6 persoane – situat la etajul 2 si format dintr-o camera cu pat matrimonial + pat single, o camera cu pat matrimonial, o camera cu pat single, 2 bai si un balcon, living cu zona de gatit cu masina de spalat vase.