Daca esti pasionat de ski, iti doresti sa poti schia mai relaxat, iti doresti sa ai un bagaj tehnic cu care sa te simti in siguranta pe orice tip de partie sau in orice conditii de zapada.  Fie ca iei decizia sa faci primii pasi pe schiuri sau ca schiezi de ceva vreme si vrei sa progresezi, alegerea sa pornesti la drum alaturi de o echipa profesionista este una inteleapta.

Progresul nu este un lucru intamplator nici in ski si nici intr-un alt domeniu. In ski el este rezultatul expunerii la informatii noi, metode adecvate de antrenament, focus si control. Monitorii nostrii iti vor arata cum pas cu pas, etapa cu etapa, sa devii mai bun, sa iti urmaresti pasiunea.

Sesiunile de antrenament pe zapada pot fi combinate cu succes cu cele indoor de analiza a imaginilor si filmuletelor din timpul zilei astfel incat rezultatele sa fie cele scontate.

Programul nostru pentru adulti se adreseaza urmatoarelor 4 categorii printre care cu siguranta te regasesti si tu:

  1. Incepatori nivel 0.  Ei isi vor pune prima data schiurile in picioare si vor face primii pasi, vor invata sa alunece si sa controleze schiurile.
  2. Incepatori care aluneca deja in plug.  Isi vor consolida tehnica pe parcursul saptamanii si vor invata elemente noi. Ei vor incepe sa apropie schiurile,  astfel incat la sfarsitul vacantei sa fie mai siguri pe ei, sa aibe un control mai bun. La sfarsitul saptamanii ei vor reusi sa schieze pe mai multe tipuri de partie cu un consum de energie mai mic.
  3. Schiori de nivel mediu. Ei aluneca cu schiurile paralele si isi vor imbunatati pozitia, vor realiza un balans si un transfer de greutate eficient. Treptat ei vor putea aborda partii cu inclinatii diferite cu mai multa siguranta, control, si de ce nu viteza.
  4. Schiori avansati. Acestia vor putea lucra la imbunatatirea angulatiei corpului, la miscarea de proiectie sau translatie pe care o executa acesta in viraj. Tehnica va fi adaptata tipului de zapada si de partie pe care schiaza, la imbunatatirea ritmului si coordonarii.