Celor care la trecerea dintr-un an in altul vor mai mult decat o simpla noapte la un restaurant le oferim o saptamana de distractie, o saptamana de Revelion la schi in Italia.
Locatie:  Val di Fassa, Italia in mijlocul Dolomitilor, zona care se afla in patrimoniul UNESCO.
 Zona de ski: Val di Fassa parte a Dolomitilor, 235 km pentru toate nivelele, 128 partii foarte bine conectate intre ele sau deservite de skibus ce realizeaza o legatura rapida si confortabila. Cei care doresc mai mult, prin achizitionarea unui skipass Super Dolomiti, pot avea acces la vestita Sella Ronda si la un total de 1200 km de partie, un adevarat paradis al schiorilor. Punctul nostru de plecare se afla la egala distanta, 3 km, de doua zone de acces in zona de ski: Pera – Pozza di Fassa si Campitello di Fassa. Transferul hotel – partie si retur se poate realiza cu ajutorul unor busuri care pleaca dupa un orar prestabilit de la hotel.
 Cazare:  Un Hotel*** vazut si verificat de catre noi la fata locului, situat la mica distanta de partie, o locatie de cazare perfecta pentru grupuri.  Mesele vor fi servite sub forma de bufet suedez in restaurantul hotelului, bauturile incluse. Locatia de cazare asigura o combinatie care ar trebui sa contribuie in final la o vacanta reusita: conditii cazare – masa bune, localizare, zona de ski, pret.  Hotelul are camere spatioase duble, triple sau cvadruple cu vedere la vale sau munte dotate cu dus si cada, uscator de par si dressing. De asemenea in incinta hotelului se gasesc un restaurant, bar si cafenea; zona wellness cu sauna; camera pentru schiuri. Acesta ofera program de animatie pentru copii.  Datorita acestor facilitati oferite alte cheltuieli personale sunt reduse la minim.
Cei care isi doresc conditii superioare pot solicita cazare intr-un Hotel ****, existand in zona aceasta posibilitate.
Revelionul la schi in Italia este gandit pentru familiile cu copii, pentru prieteni care vor sa isi petreaca timpul impreuna.
Transportul pentru Revelion la schi in Italia se va organiza in doua variante:
 1. Avion, varianta care va poate duce in aproximativ 5 ore in fata hotelului. Cu zboruri cu plecare din Timisoara si Otopeni, avionul reprezinta o varianta comoda si rapida, pe care noi o dorim pentru a aduce mai mult confort participantilor. Transportul bagajelor si al echipamentului de ski il vom face noi cu ajutorul unui microbuz, in asa fel incat sa nu mai aveti bataia de cap si costurile suplimentare legate de bagaje. Transferul de la aeroport la hotel se va face cu un autocar ce ne va prelua de la aeroport.
 2. Transport individual pentru cei ai caror parinti vor schia in aceasi zona cu noi sau in zona apropiata, fara costuri suplimentare.

Programul de ski pentru adulti: pentru a asigura confortul membrilor nostri adulti si pentru ai ajuta mai ales pe cei care nu cunosc zona de ski, punem la dispozitia grupului un insotitor care va usura partea de orientare. Adultii care doresc lectii de ski sunt rugati sa solicite acest lucru anterior datei de plecare, existand si aceasta posibilitate.

Curs de ski /snowboard pentru copii: pe parcursul taberei copii vor fi cordonati de echipa de instructori a Smiley Sport Club membri ai Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania afiliata International Ski Instructors Association . Pe parcursul saptamanii numarul orelor de antrenament petrecute pe partie va fi, in functie de varsta si nivelul participantilor intre 24 si 36 de ore. O zi de ski sau snowboard incepe dimineata, cu un prim antrenament, iar dupa masa de pranz are loc antrenamentul de dupa amiaza. Pe parcursul zilei se mai iau pauze mai mici pentru hidratare. Grupele copiilor sunt alcatuite in functie de nivelul participantilor si sunt mobile, permitand, in functie de evolutie trecerea copiilor intr-o grupa adecvata nivelului lor. La sfarsitul taberei se va face o verificare a nivelului participantilor si va avea loc un concurs.

Servicii asigurate in Revelion la schi Italia

 • 7 nopti cazare la Hotel *** in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie
 • Demipensiune pe durata sederii: mic dejun si cina– bufet suedez cu o mare varietate de feluri, bauturi la  cina (apa, sucuri, cafea, vin, bere -adulti).
 • Evaluare initiala a nivelului de ski sau snowboard pentru membrii noi.
 • Lectii de ski pentru copii, zilnic sub supravegherea si coordonarea Echipei Smiley Sport Club. Membrii adulti care doresc sa participe la lectii trebuie sa solicite acest lucru inainte de data plecarii.
 • Skipass gratuit pentru copii cu varsta de 8 ani impliniti incepand cu data de 26.11.2009 si mai mici in conditiile in care un parinte achizitioneaza skipass impreuna cu grupul, pe perioada taberei
 • Cursa de ski la finalul perioadei cu decernare cupa si medalii castigatorilor.
 • Testare finala de absolvire a nivelului parcurs pe perioada taberei, urmata de inmanarea diplomelor si a carnetelor de ski.
 • Insotitor pe partie pentru membrii adulti care nu cunosc zona de ski.
 • Transfer zilnic la partie dupa un orar fix prestabilit
 • Transport avion, pentru cei care opteaza pentru acest serviciu, de pe aeroporturile din Timisoara sau Otopeni
 • Conducator de grup pe durata calatoriei

Alte cheltuieli:

 • Inchirierea echipamentului de ski sau snowboard
 • Skipass / 6 zile: 179 € skipass copiii nascuti dupa data de 25.11.2001;256 € skipass adulti Vall di Fassa / Carezza sau 296 € Dolomiti Superski
 • Bilete de avion + transfer aeroport – se achita la costul de la data inscrierii. Pentru cei care solicita aceasta varianta de transport ne ocupam noi de rezervari.
 • Taxa de statiune
 • Tansport bagaje