Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

25.02 - 04.03
Perioada
Tabara de schi si snowboard
6 ani - 18+
Participanti
Tabara de Schi si Snowboard
3 km
Distanta
Hotel - Partie
6 copii / instructor
Grupe schi
Media copii / instructor
235 km
Lungime partii
Zona ski Val di Fassa
90 min
Durata zbor
Bucuresti - Treviso
160 km
Distanta
Aeroport - Hotel

Tabara de schi si snowboard Italia

Tabara de schi si snowboard Italia este organizata pentru cei care au vacanta intersemestriala la finalul lunii februarie si de ce nu pentru cei care mai doresc inca o vacanta la schi intr-o perioada mult mai linistita decat perioadele de varf.
 
 Locatie: Pentru acesta tabara propunem aceeasi locatie ca si cea din vacanta de la inceputul lunii februarie, Val di Fassa, Italia o locatie adecvata pentru o Tabara de schi si snowboard . 
 
 Zona de schi: Val di Fassa in Dolomiti are  235 km de partie pentru toate nivelele, 128 partii foarte bine conectate intre ele sau deservite de skibus ce realizeaza o legatura rapida si confortabila.
 
 
 
 Cazare: Un Hotel*** potrivit pentru a caza grupuri, pe care noi l-am mai folosit si pentru alte actiuni in anii care au trecut, situat la egala distanta, 3 km, de doua zone de acces in zona de schi: Pera - Pozza di Fassa si Campitello di Fassa.  Mesele vor fi servite sub forma de bufet suedez in restaurantul hotelului, bauturilefiind si ele incluse. Hotelul are camere spatioase duble, triple sau cvadruple dotate cu dus si cada, uscator de par si dressing. De asemenea in incinta hotelului se gasesc un restaurant, bar si cafenea; zona wellness cu sauna; camera pentru schiuri. Acesta ofera program de animatie pentru pentru cei mai mici dintre membrii nostri.  Datorita acestor facilitati oferite alte cheltuieli personale sunt reduse la minim.
 
Familii: in ultimii ani s-a observat o dorinta din ce in ce mai accentuata a familiilor de a-si pertrece vacanta la ski impreuna. Suntem deschisi pentru acest lucru astfel incat va oferim posibilitatea ca pe parcursul zilei copilul sa fie in "tabara de ski" impreuna cu alti prieteni sub coodonarea instructorilor nostri, iar seara sa petreaca timp impreuna cu familia, sa impartaseasca cu parintii intamplarile de pe partie si in acelasi timp sa se poata distra cu prietenii la hotel.
 
 
Transport: recomandam varianta avion. Acesta va poate duce in aproximativ 5 ore in fata hotelului. Cu zboruri cu plecare din Timisoara si Otopeni, avionul reprezinta o varianta comoda si rapida, pe care noi o dorim pentru a aduce mai mult confort participantilor in tabara de schi si snowboard. Transferul de la aeroport la hotel se va face cu un autocar ce ne va prelua de la aeroport.
Pe langa avion mai exista si alternativa masinii personale sau la cerere a transportului cu microbuz sau autocar.
 

Curs de schi /snowboard pentru copii: pe parcursul taberei copii vor fi cordonati de echipa de instructori a Smiley Sport Club membri ai Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania afiliata International Ski Instructors Association . Pe parcursul saptamanii numarul orelor de antrenament petrecute pe partie va fi, in functie de varsta si nivelul participantilor intre 24 si 36 de ore. O zi de schi sau snowboard incepe dimineata, cu un prim antrenament, iar dupa masa de pranz are loc antrenamentul de dupa amiaza. Pe parcursul zilei se mai iau pauze mai mici pentru hidratare. Grupele copiilor sunt alcatuite in functie de nivelul participantilor si sunt mobile, permitand, in functie de evolutie trecerea copiilor intr-o grupa adecvata nivelului lor. La sfarsitul taberei se va face o verificare a nivelului participantilor si va avea loc un concurs.

Programul de schi pentru adulti: Adultii care doresc lectii de schi sau snowboard sunt rugati sa solicite acest lucru anterior datei de plecare, existand si aceasta posibilitate.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare la Hotel *** in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie
 • All inclusive pe durata sederii: mic dejun, pranz si cina– bufet suedez cu o mare varietate de feluri, pachet pentru pranz pentru cei ce nu se vor intoarce de la partie, bauturi la pranz si cina (apa, sucuri, cafea, vin -adulti).
 • Evaluare initiala a nivelului de schi sau snowboard pentru membrii noi.
 • Lectii de schi / snowboard pentru copii, zilnic sub supravegherea si coordonarea Echipei Smiley Sport Club. Pentru grupele de snowboard numarul de locuri este limitat. Membrii adulti care doresc sa participe la lectii trebuie sa solicite acest lucru inainte de data plecarii..
 • Testare finala de absolvire a nivelului parcurs pe perioada taberei, urmata de inmanarea diplomelor si a carnetelor de schi si snowboard.
 • Insotitor pe partie pentru membrii adulti care nu cunosc zona de schi
 • Supervizarea grupului in tabara de schi si snowboard , pe toata perioada, inclusiv a activitatilor extra propuse
 • Transfer zilnic la partie dupa un orar fix prestabilit
 • Conducator de grup pe durata calatoriei

Alte cheltuieli

 • Inchirierea echipamentului de ski sau snowboard 
 • Skipass / 6 zile:

- Gratuit pentru copii cu varsta de 8 ani impliniti incepand cu data de 26.11.2008 si mai mici in conditiile in care un parinte achizitioneaza skipass impreuna cu grupul, pe perioada taberei. 
- 174 € skipass pentru copiii nascuti dupa data de 26.11.2000
- 248 € skipass adulti Vall di Fassa / Carezza sau 287 € Dolomiti Superski cu acces la vestita Sella Ronda

 • Bilete de avion + transfer aeroport - se achita la costul de la data inscrierii. Pentru cei care solicita aceasta varianta de transport ne ocupam noi de rezervari.

* Costurile pentru familii sunt valabile pentru familii cu copii cu varsta de maxim 10 ani. Pentru familii cu copii mai mari exista costuri suplimentare.

*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2017 (100 ron / membru club). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / activitate ski  + costuri aferente biletelor de avion atunci cand nu sunt incluse in total, pentru inscriere si rezervare loc ; 2. Rest plata + skipass cu cel putin 40 zile inainte de plecare. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

 

Rezerva un loc acumRezerva un loc acum

Precizari cu privire la activitate

 • Aceasta activitate este o TABARA DE SKI, membrii adulti care participa, parintii insotitori au obligatia sa respecte programul copiilor si sunt rugati sub nici o forma sa nu intervina in acesta, fie ca este vorba de ski sau program administrativ. 
 • Adultii si copiii care doresc sa benefecieze de transport organizat in varianta avion sau autocar pot solicita, contra cost, acest lucru.
 • Sumele aferente skipassului vor fi predate organizatorului odata cu achitarea ultimei rate