Informatii generale Tabara de ski  & snowboard Italia

Tabara de ski  & snowboard Italia va avea loc in vacanta intersemestriala de la inceputul lunii februarie, intre 2 – 9.02.2019. Va fi o tabara ski in familie in care sunt asteptati sa se distreze impreuna parinti, copii, prieteni.

Copiii neinsotiti vor fi coordonati pe tot parcursul saptamanii de catre echipa noastra.

Locatia aleasa pentru aceasta tabara de ski este Val di Fiemme, una din principalele zone turistice din Trentino.

Pachetul oferit este unul complet si cuprinde: 7 nopti de cazare cu demipensiune, 6 zile skipass, lectii de ski si snowboard pentru copii pe parcursul saptamanii, transfer la partie.

Programul de ski sau snowboard se va intinde pe 6 zile pline de antrenamente, exercitii pentru imbunatatirea tehnicii si distractie in acelasi timp. In functie de varsta, nivel tehnic si posibilitati fizice se va acoperi un volum cuprins intre 24 si 36 ore de antrenament.

Seara, dupa programul de ski, vom incerca cu ajutorul unui program coordonat de un trainer specializat in educatie experientiala & outdoor sa umplem cu folos timpul liber al copiilor. Vom urmari, cu ajutorul unor acivitati si jocuri, ca acestia sa socializeze, sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, de a lucra in echipa sau de a gandi creativ.

Locatie:

Val di Fiemme este una din zonele de ski din Trentino care atrag an de an numerosi turisti.

Zona de ski Val di Fiemme are in total 110 km de partie impartiti in mai multe zone. Cele mai apropiate si accesibile pentru locatia in care suntem noi sunt:

Alpe Cermis este zona cea mai apropiata de hotel, avand gondola de plecare situata la 10 minute de hotel. Gasim aici partii pentru toate nivelele, dar ceea ce iese in evidenta este partia Olimpia cu o lungime de 7,5 km si o diferenta de nivel de 1300 m.

Ski Center Latemar – Oberegen, parte a Dolomiti Superski si una dintre cele mai bune zone de ski din regiune care a primit de-a lungul timpului numeroase premii internationale se afla la 20 de minute.

Sella Ronda poate reprezenta, pentru cei ce doresc mai mult, o optiune pentru una sau doua zile pe parcursul saptamanii de ski. Pana la primul mijloc de transport pe cablu care va poate duce in aceasta zona sunt 30 min de mers cu masina.

Transferul la partie catre Alpe Cermis si Ski Centrer Latemar este asigurat.

Cazare:

Pentru tabara de ski si snowboard Italia am ales ca si locatie de cazare un Family Hotel *** situat in Val di Fiemme, care ofera o vedere panoramica asupra vaii si muntilor din imprejurimi. De la hotel se ajunge in doar 10 minute in zona centrala a orasului Cavalese, potrivita pentru o plimbare sau cumparaturi dupa o zi de ski.

Hotelul pune la dispozitie un bar, o pizzerie, restaurant cu specific italian, camere  duble, triple sau cvadruple spatioase.

Pentru recreere puteti folosi:

un loc de joaca pentru copii

sala de fitness

piscina

zona wellness cu sauna finlandeza si sauna cu aburi.

Pe perioada sejurului micul dejun si cina vor fi servite in restaurantul hotelului.

Lectii de ski si snowboard:

Prin participarea la tabara de ski si snowboard Italia copilul dumneavoastra este inclus intr-un program ce urmareste pasii metodici specificati intr-un Certificat ce atesta Nivelul Tehnic la Schi Alpin sau Snowboard pe care fiecare participant il primeste,  ca urmare a unei evaluari, in momentul in care este inscris la unul din programele noastre.

Cine:

Echipa de monitori Smiley Sport Club coordonata de liderul echipei, monitor de profesionist de ski, membru prin asociatia din care face parte al International Ski Instructors Association, cu cel mai inalt grad de calificare, concepe programul lectiilor de antrenament in concordanta cu stagiile si progresia metodica evidentiate in curs ski copii gradinitacertificatul mentionat mai sus. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor. Ele vor avea ca si obiective imbunatatirea tehnicii existente, invatarea elementelor tehnice noi, educatia si respectarea regulilor pe partie, siguranta copiilor.
Putem spune ca punem accentul pe calitate  si nu pe cantitate. Antrenamentele noastre nu se cuantifica in kilometri de partie parcursi zilnic, viteza sau culoarea partiilor parcurse. Noi urmarim in imbunatatirea tehnicii, invatarea de elemente tehnice noi si un progres in concordanta cu varsta copiilor si posibilitatile fiziologice specifice varstei.

Cum se desfasoara:

Pe parcursul lectiilor de ski sau snowboard copiii se vor afla sub supravegherea monitorilor nostri. Parintii vor putea sa se bucure astfel de ziua de schi. Ei vor fi grupati la inceputul saptamanii in grupe cat mai omogene cu putinta, fiind conditionati de structura grupului si de tehnica anterioara dobandita de fiecare participant in parte. Media instructor / copii este de un instructor la 8 copii.
Programul de ski cuprinde pe parcursul saptamanii un numar cuprins intre 24 si 36 de ore de ski sau snowboard, in functie de varsta, nivelul tehnic si posibilitatile fizice ale participantilor.
In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.

Tabara de ski & snowboard Italia in cifre

 • 02 – 09.02 PERIOADA TABARA DE SKI & SNOWBOARD
 • 6 – 18+ VARSTA PARTICIPANTI  TABARA SKI & SNOWBOARD
 • 10 min TRANSFER HOTEL – PARTIE
 • 8 copii GRUPE SKI – MEDIA COPII / INSTRUCTOR

Servicii asigurate:

 • 7 nopti cazare Hotel*** in camere triple si cvadruple, TV, baie proprie.
 • Demipensiune pe perioada sederii.
 • Scoala de schi pentru copii zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB.
 • Evaluare initiala a nivelului de ski pentru membrii noi.
 • Testare finala de absolvire a nivelului parcurs pe perioada taberei, urmata de inmanarea diplomelor si a carnetelor de ski.
 • Program de jocuri si activitati dupa ziua de ski sub coordonarea unui trainer specializat in educatie experientiala & outdoor
 • Skipass
 • Asigurare Allianz pentru toti membrii familiei pe perioada taberei
 • Transfer zilnic la partie dupa un orar fix prestabilit
 • Acces piscina
 • Acces sala fitness
 • Internet

Costuri suplimentare:

 • Transport: masina personala, autocar, avion (revenim cu detalii)
 • Transfer aeroport
 • Inchirierea echipamentului
 • Taxa de statiune
[go_pricing id="tabarafebruarie"]
Aboneaza-te la
NEWSLETTER PENTRU  FAMILII ACTIVE
Fii la curent cu activitatile noastre
Abonare