Vacanta schi Austria de la sfarsitul lunii ianuarie va avea loc intr-o zona in care am organizat de-a lungul timpului parte din actiunile noastre din Austria. Zell am See – Kaprun este o zona excelenta pentru vacantele  la schi ale familiilor  cu copii.
Vacanta schi Austria Kaprun este destinata familiilor cu copii de nivel incepator si mediu, care vor putea sa se bucure impreuna de schi, zapada, natura, cu sprijinul instructorilor de schi din echipa noastra.

Locatie:  Vacanta schi Austria din ultima saptamana a lunii ianuarie isi va avea tabara de baza in Kaprun.  Localitatea este situata la 100 km de Salzburg, la doar 175 km de Munchen si 855 km de granita de vest a Romaniei. Aceasta este o destinatie adecvata unei vacante la schi in familie, unde se pot intalni pe un areal relativ restrans ghetar, munte, lac, restaurante, magazine si spa, toate pentru o vacanta cu adevarat relaxanta.

Zona de schi: Membrii nostri au la dispozitie 138 km de partii pentru toate nivelele. Din Kaprun, la cateva minute distanta de hotel putemurca pe Maiskogel, o zona excelenta pentru antrenamentele copiilor si nu numai. La cativa kilometri se afla ghetarul Kitzsteinhorn, 3203 m, iar in partea opusa Schmitten – Zell am See.
Cazare vacanta schi Austria: Hotel **** cu camere duble, triple sau apartamente cu 2 camere. Hotelul are restaurant in care gupul va servi mesele, cafenea si bar, camera pentru schiuri si clapari, parcare inclusa.
Zona wellness cu o suprafata de 300 m² pune la dispozitia turistilor:
piscina interioara
jacuzzi
sauna finlandeza
baie de aburi
bio sauna
cabina cu infrarosii
camera de relaxare.

Programul de schi

 In vacanta schi Austria programul de schi pentru copii va avea antrenamente zilnice sub coordonarea echipei de monitorii Smiley Sport Club, membri ai Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania afiliata International Ski Instructors Association . Se va tine cont de stagiile, progresia si linia metodica specifice varstei. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor. Pe parcursul saptamanii numarul orelor de antrenament va fi cuprins intre 18 si 30 de ore
Pe parcursul activitatilor pe partie copiii vor fi sub supravegherea instructorilor, parintii putand sa isi petreaca timpul in modul in care doresc, la schi sau relaxandu-se la o terasa.
O zi de ski sau snowboard incepe dimineata, cu un prim antrenament, iar dupa masa de pranz are loc antrenamentul de dupa amiaza. Pe parcursul zilei se mai iau pauze mai mici pentru hidratare. Grupele copiilor sunt alcatuite in functie de nivelul participantilor si sunt mobile, permitand, in functie de evolutie trecerea copiilor intr-o grupa adecvata nivelului lor. La sfarsitul taberei se va face o verificare a nivelului participantilor.

Programul de ski pentru adulti: pentru a asigura confortul membrilor nostri adulti si pentru ai ajuta mai ales pe cei care nu cunosc zona de ski, punem la dispozitia grupului un insotitor care va usura partea de orientare. Adultii care doresc lectii de ski sau snowboard sunt rugati sa solicite acest lucru anterior datei de plecare, existand si aceasta posibilitate.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare Hotel **** camere duble, triple si apartamente
 • Demipensiune: mic dejun bufet suedez cu produse organice si cina cu 4 / 5 feluri la alegere sau sub forma de bufet, bufet de salate
 • Acces zona wellness: piscina, sauna finlandeza, sauna bio, sauna cu ierburi, cabina cu infrarosii
 • Acces sala fitness
 • Intre 18 si 30 de ore / 6 zile scoala de schi pentru copii (in functie de varsta si posibilitati) sub coordonarea instructorilor Smiley Sport Club
 • Skipass copil nascut 2012 si mai mic
 • Camera schiuri si clapari
 • Parcare

Costuri neacoperite

 • Skipass / 6 zile adult: 252 € , copil nascut 2011 si mai mari 126 €,
 • Transport auto; bilete avion si transfer aeroport (ne putem ocupa noi de toate detaliile)
 • Inchirierea echipamentului

Costuri Vacanta Schi Austria

 

Varsta minima a copilor pentru aceasta actiune este 4 ani, iar cea maxima 12 ani, nivel schi mediu.
*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2018 (100 ron). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / activitate ski (pana la data 31.10.2017) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate dupa data de 1.11.2017 avansul ce trebuie achitat va fi de 50% din total, iar pentru cele efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.