Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

27.01 - 03.02
Perioada
Vacanta schi Austria
4 - 12 ani
Participanti
Familii cu copii
109 km
Lungime partii
Ski Juwel - Alpbachtal Wildschonau
2 km
Distanta
Hotel - Partie
155 km
Distanta transfer aeroport
Munchen - Alpbach

Vacanta schi Austria

Vacanta Schi in Familie

Vacanta schi Austria de la sfarsitul lunii ianuarie va avea loc in Tirol, intr-o zona in care am organizat una din primele noastre actiuni din Austria. Alpbach este o zona excelenta pentru vacantele  la schi ale familiilor  cu copii.
Vacanta schi Austria Alpbach este destinata familiilor cu copii de nivel incepator si mediu, care vor putea sa se bucure impreuna de schi, zapada, natura, cu sprijinul instructorilor de schi din echipa noastra.
 

Locatie:  Vacanta schi Austria din ultima saptamana a lunii ianuarie isi va avea tabara de baza in Alpbach.  Localitatea este situata la 50 km vest de Kitzbuhel, la doar 155 km de aeroportul din Munchen si 900 km de granita de vest a Romaniei. Aceasta este o destinatie adecvata unei vacante la schi in familie, fiind considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din Tirol.

 
Zona de schi: Membrii nostri pot schia in una dintre cele mai "noi" zone de schi din Austria. Realizata prin conectarea zonelor Wildschonau si Alpbachtal cu ajutorul unei gondole moderne a luat fiinta domeniul schiabil Ski Juwel. 
 
Cazare vacanta schi Austria: Hotel **** cu camere triple sau cvadruple. Hotelul are restaurant in care gupul va servi mesele, cafenea si bar, camera pentru schiuri si clapari, parcare inclusa.
 
Zona wellness cu o suprafata de 350 m² pune la dispozitia turistilor:
piscina interioara
jacuzzi
sauna finlandeza
baie de aburi
sauna cu ierburi
cabina cu infrarosii
camera de relaxare.
 
 
Programul de schi al copiilor: In vacanta schi Austria programul de schi pentru copii va avea antrenamente zilnice sub coordonarea echipei de monitorii Smiley Sport Club tinand cont de stagiile, progresia si linia metodica specifice varstei. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor.
 
Pe parcursul activitatilor pe partie copiii vor fi sub supravegherea instructorilor, parintii putand sa isi petreaca timpul in modul in care doresc, la schi sau relaxandu-se la o terasa.
 
In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de schi, individual sau de grup.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare Hotel **** camere triple si cvadruple, uscator de par, balcon
 • Demipensiune: mic dejun bufet suedez cu produse organice si cina cu 4 feluri la alegere, bufet de salate
 • Gustare dupa ziua de schi
 • Acces zona wellness: piscina, sauna finlandeza, sauna bio, sauna cu ierburi, cabina cu infrarosii
 • Intre 24 si 30 de ore / 6 zile scoala de schi pentru copii (in functie de varsta si posibilitati) sub coordonarea instructorilor Smiley Sport Club
 • Skipass copil nascut 2012 si mai mic
 • Camera schiuri si clapari
 • Parcare

Costuri neacoperite

 • Skipass / 6 zile adult: 228.5 € , copil nascut 2011 si mai mari 114.5 €, 
 • Transport auto; bilete avion si transfer aeroport (ne putem ocupa noi de toate detaliile)
 • Inchirierea echipamentului

Costuri Vacanta Schi Austria

*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2018 (100 ron). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / activitate ski (pana la data 31.10.2017) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate dupa data de 1.11.2017 avansul ce trebuie achitat va fi de 50% din total, iar pentru cele efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

 Rezerva un locRezerva un loc