VACANTA SCHI IN FAMILIE

Vacanta schi Italia

Vacanta schi Italia este o vacanta la schi pentru familii cu copii cu varsta intre 4 si 12 ani.

Perioada vacantei este 26.01 – 02.02. Am  ales o perioada in afara varfului de sezon pentru a oferi membrilor nostri ocazia unei vacante la schi in care sa se poata bucura de partii mai libere.

Val di Sole este o locatie renumita pentru vacantele de iarna. Pe langa 7 nopti de cazare intr-un hotel ce va asigura tot confortul, 6 zile skipass, o echipa de instructori va coordona programul de schi al copiilor in asa fel incat parintii sa se bucure de concediu.

Val di Sole este localizata in nordul Italiei, intr-o zona cu o puternica traditie in turism Trentino. Este inconjurata de varfurile Dolomitilor si de parcul National Stelvio care asigura un peisaj mirific. Mai multe informatii despre Val di Sole puteti gasi pe site-ul oficial http://www.valdisole.net/

Zona de schi include 270 km de partie, 2 ghetari cu altitudine de peste 3000 m si prezinta o mare siguranta a zapezii. Val di Sole este formata din 3 zone mari:

1. Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva,
2. Peio 3000
3. Passo Tonale – Ponte di Legno

Cazare vacanta schi Italia

Pentru vacanta schi Italia pentru familii am ales ca si locatie de cazare un Hotel ***S cu recenzii excelente pe siteurile de rezervari, care va va pune la dispozitie spatii ample pentru petrecerea timpului liber, camere confortabile si o zona spa care va va ajuta sa va relaxati dupa o zi de schi. 

In restaurantul hotelului veti putea servi micul dejun si cina cu specialitati  delicioase specifice bucatariei italiene si nu numai.

Drumul de la hotel la  gondola din Daolasa, care realizeaza accesul catre zona de schi poate fi parcurs in doar 10 minute.

Centrul wellness al hotelului ofera:

jacuzzi
sauna finlandeza
baie turceasca
sauna bio
dusuri aromatice
zona de relaxare

Pe langa acestea cei care mai au energie dupa o zi de schi o pot cosuma in sala de fitness.

Lectii de schi

In vacanta schi Italia programul de schi pentru copii va avea antrenamente zilnice sub lectii de schi in vacanta schi Italiacoordonarea echipei de monitorii Smiley Sport Club tinand cont de stagiile, progresia si linia metodica specifice varstei. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor.
Pe parcursul lectiilor de schi copiii se vor afla sub supravegherea monitorilor nostri. parintii putand sa se bucure de ziua de schi.vacanta schi Italia - concurs
In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski sau snowboard, individual sau de grup.

Punctele cheie ale acestei vacante sunt:

 • 26.01-02.02 PERIOADA VACANTA SCHI
 • 4 – 12 ani PARTICIPANTI FAMILII CU COPII
 • 10 min TRANSFER HOTEL – ZONA DE SCHI
 • 270 km LUNGIME PARTII ZONA DE SCHI

Servicii asigurate:

 • 7 nopti cazare Hotel***S in camere triple si cvadruple, TV, baie proprie.
 • Demipensiune pe perioada sederii.
 • Scoala de schi pentru copii zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB.
 • Skipass
 • Transfer la partie
 • Acces in centrul wellness
 • Acces sala fitness
 • Internet

Costuri suplimentare:

 • Transport
 • transfer aeroport (ne putem ocupa noi de toate detaliile)
 • Inchirierea echipamentului
 • Taxa de statiune

Costuri

[go_pricing id="pretvacantasole"]
*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2019 (100 ron / persoana). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 50% din taxa / activitate ski pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.