Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

29.01-05.02
Perioada
Vacanta schi
3 - 7 ani
Familii cu copii
Participanti

Nivel de schi Incepator si Mediu. Pentru copii mai mari pot exista costuri suplimentare. 

4 copii / instructor
Grupe schi
Media copii / instructor
50 km
Lungime partii
Zona de schi Paganella - Andalo
2 min
Hotel - Zona de schi
Transfer ski bus
2 ore
Durata Zbor
Bucuresti - Verona
125 Km
Transfer aeroport
Distanta

Vacanta schi Italia

Vacanta la schi pentru familii cu copii

Vacanta schi Italia este o vacanta pentru familii ce vor sa se relaxeze cu adevarat, o vacanta in care noi ne ocupam de copii in timp ce adultii se pot bucura de schi, zapada, centrul wellness al hotelului. Este o vacanta in care prin prisma programului, a conditiilor oferite si a zonei alese intrega familie poate beneficia de maximum de confort, relaxare si distractie.
Locatie: Fai della Paganella este o mica localitate de munte din Sud Tirolul italian situata la doar 15 km de iesirea de pe autostrada Brennero, la 57 km sud de Bolzano si 30 km nord de Trento. Este o locatie pe care am ales-o tinand cont si de faptul ca in aproximativ 4 ore dupa decolarea avionului, va veti putea relaxa band o cafea si savurand peisajul.  
Zona de ski: Paganella - Andalo este parte a unuia dintre cele mai mari carusele de schi din sudul Alpilor: Skirama Dolomiti Adamello - Brenta. Paganella - Andalo  alautri de alte 8 zone Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Peio, Passo Tonale, Ponte di Legno, Monte Bondone si Folgaria-Lavarone insumeaza 380 km de partie.
Paganella - Andalo  este zona ideala pentru o vacanta la ski cu familia dar in acelasi timp locatia unde se antreneaza lotul national de ski al Norvegiei, Bode Miller si Ted Ligety. Sunt 50 km de partie care acopera cerintele oricarui tip de schior: de la zone scoala de schi pentru cei mici la partiile largi ce coboara din varful muntelui si pana in vale. Cei care isi doresc o diversitate mai mare, cu ajutorul unui skipass combinat, pot schia si in alte zone ale Skirama Dolomiti Adamello - Brenta.
 
 
Cazare vacanta ski Italia 2017: Un Hotel **** cu recenzii excelente pe siteurile de rezervari, din piscina caruia puteti admira piscurile insorite ale muntilor. Este un hotel pentru familii cu copii care au nevoie de confort si relaxare in vacanta schi Italia.
In apropierea hotelului se afla un loc de joaca amenajat unde cei Camera Vacanta schi Italiamici si nu numai pot face snowtubing, se pot da cu sania sau cu bobul si juca dupa o zi de schi.
Hotelul pune la dispozitia turistilor camere tip Junior Suite, camere triple sau cvadruple in care familiile in functie de configuratie si preferinte se pot caza. Camerele sunt dotate cu minibar, TV, uscator de par, seif, halate de baie. Seara adultii se pot relaxa intr-un living spatios, savurand un pahar de vin in timp cei mici se joaca in locul de joaca special amenajat chiar in apropiere.
 
Drumul de la hotel la partie poate fi parcurs in doar 2 minute.
 
Centrul wellness al hotelului are pe o suprafata de 1500 mp:Piscina hotel vacanta schi Italia
 • piscina interioara conectata cu o piscina exterioara
 • piscina special destinata copiilor
 • sauna
 • sauna finlandeza
 • baie turceasca
 • sauna bio
 • cabina cu infrarosii
 • zona de relaxare
Programul de schi al copiilor: In vacanta schi Italia programul de schi pentru copii va avea antrenamente zilnice sub coordonarea echipei de monitorii Smiley Sport Club tinand cont de stagiile, progresia si linia metodica specifice varstei. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor.
In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski sau snowboard, individual sau de grup.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare Hotel**** in  suite sau camere triple si cvaadruple, TV, baie proprie, uscator de par, halat de baie, seif
 • Demipensiune pe perioada sederii: mic dejun bufet suedez, cina cu patru feluri principale la alegere, Posibilitate meniu vegetarian
 • Scoala de schi zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB, pentru copii 
 • Skipass copil nascut dupa 30.11.2008 cu conditia ca un parinte sa isi achizitioneze skipass pentru aceeasi perioada
 • Acces in centrul wellness (1500mp)cu o piscina interioara si una exterioara exclusiv pentru adulti, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna organica, baie turceasca,  camera de relaxare.
 • Internet 

Costuri neacoperite

 • Skipass / 6 zile adult: 167 €  
 • Bilete avion si transfer aeroport (ne putem ocupa noi de toate detaliile)
 • Inchirierea echipamentului
 • Taxa de statiune
*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2017 (100 ron). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / activitate ski (pana la data 31.10.2016) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate dupa data de 1.11.2016 avansul ce trebuie achitat va fi de 50% din total, iar pentru cele efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

 Rezerva un locRezerva un loc