Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

20.01-27.01
Perioada
Vacanta ski
870 km
Distanta
Granita - Mittersill
4 copii / instructor
Grupe ski
Media copii / instructor
170km
Lungime partii
Zona ski
3 - 6 ani
Participanti
Familii cu copii de gradinita

Vacanta ski Austria Kitzbuhel

Vacanta la ski pentru familii cu copii de gradinita

 
Vacanta Ski Austria 2018 va avea loc intr-o zona binecunoscuta pentru membrii nostri, zona Kitzbuhel. Situata in Tirol, relativ aproape de granita cu landul Salzburg, zona Alpilor Kitzbuhel este una dintre cele mai vestite din Austria si din lume atragand iarna de iarna zeci de mii de turisti.
O vacanta la ski in Austria impreuna cu noi inseamna petrecerea unei saptamani la ski impreuna: parinti si copiii, monitori de ski, o veritabila saptamana de “Ski in Familie”, in care cei mici vor deprinde primii pasi ai skiului si se vor bucura impreuna cu parintii de frumusetile iernii, iar cei mari se vor putea bucura de un concediu la ski chiar mai devreme decat si-ar fi putut imagina, avand in vedere varsta copiilor, putand de asemenea profita de experienta echipei noastre de monitori ce va insoti grupul.
 
Locatie:  Vacanta Ski Austria de la sfarsitul lunii ianuarie va avea aceeasi locatie ca si anul trecut. Mittersill este un orasel austriac, amplasat in Parcul National Hohe Tauern, landul Salzburg, situat la 25 km vest de Zell Am See si 30 km sud de Kitzbuhel, o destinatie populara pentru impatimitii sporturilor de iarna si nu numai, aici existand multe alte posibilitati de petrecere a timpului liber (magazine, restaurante, cluburi, wellness). 
 
Zona de ski: Mittersill este situat la numai 4 km de renumita zona de ski Kitzbuhel, care este una dintre cele mai populare zone de ski din lume. Aici se gasesc partii pe care au skiat si skiaza mari nume ale skiului. Este zona in care in fiecare an are loc, exact in perioada pe care am programat-o, celebra cursa de Cupa Mondiala de pe partia Hahnenkamm care a ajuns la cea de a 78 -a editie.
 
Cazare vacanta ski Austria 2018:  Un Hotel **** ce pune la dispozitia membrilor Smiley Sport Club camere triple, cvadruple sau apartamente, toate cu o suprafata mare, astfel incat familia sa aiba tot confortul necesar pe perioada vacantei la ski. Pentru relaxare dupa o zi de ski se poate bea o bere sau un pahar de vin in barul extrem de spatios si de primitor din incinta hotelului, in timp ce copiii se joaca in locul de joaca de alaturi.
Deasemenea hotelul beneficiaza de o zona wellnes de 1500 mp care are: 
Hotel Vacanta ski Austria
Hotel Vacanta ski Austria
 • piscina 300 mp
 • bazin pentru copii
 • jacuzzi
 • sauna finlandeza si baie de aburi
 • bazine Kneipp
 • camera de relaxare

Pentru cei care mai au energie dupa o zi de ski, sala de fitness si terenurile de tenis din incinta pot reprezenta o varianta. Telecabina pentru zona de ski se afla la o distanta de doar 5 minute mers cu masina de hotel.

Program curs ski pentru copii: In vacanta ski Austria programul de ski pentru copii va contine cursuri zilnice tinute de monitorii Smiley Sport Club tinandu-se cont de stagiile, progresia si linia metodica specifice varstei. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor.
Curs de schi pentru adulti: In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.
 
 

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare Hotel **** in apartamente sau camere triple sau cvadruple, TV, baie proprie, uscator de par, halat de baie, seif
 • Demipensiune pe perioada sederii: mic dejun bufet suedez, cina sub forma de bufet suedez, cu trei feluri principale la alegere, bar de salate, bufet de deserturi
 • Scoala de schi zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB, pentru copii si adulti
 • Parcare
 • Zona wellness cu o piscina 300 m², bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna organica, baie de aburi,  bazin Kneipp, jacuzzi, camera de relaxare.
 • Internet in barul din receptia hotelului

Costuri neacoperite

 • Acces la sala de fitness 700 m², 3 terenuri de tenis, squash, solar , masaj.
 • Skipass / 6 zile : Copii nascuti 2010 si mai mici – gratuit; 124 € / copil (nascut 2009 si mai mari); 248 € / adult / toata zona Kitzbuhel sau 195 € / adult/ o zona mai mica din aria Kitzbuhel
 • Transport
 • Inchirierea echipamentului
 • Taxa de statiune