Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Vacanta ski Austria

Vacanta ski in familie pentru familii cu copii de gradinita

Informatii generale
Locatie
Cazare
Lectii de ski
Servicii asigurate
 • Vacanta Ski Austria 2019 va avea loc intr-o zona binecunoscuta pentru membrii nostri, zona Kitzbuhel. Situata in Tirol, relativ aproape de granita cu landul Salzburg, zona Alpilor Kitzbuhel este una dintre cele mai vestite din Austria si din lume atragand iarna de iarna zeci de mii de turisti.

  Copii de gradinita in vacanta ski Austria

   
  Perioada vacantei ski Austria este 19.01 - 26.01.2019
   
  O vacanta la ski in Austria impreuna cu noi inseamna petrecerea unei saptamani la skiGrupa copii in Vacanta ski Austria impreuna: parinti si copii de gradinita, monitori de ski, o veritabila saptamana de “Ski in Familie”, in care cei mici vor deprinde primii pasi ai skiului si se vor bucura impreuna cu parintii de frumusetile iernii, iar cei mari se vor putea bucura de un concediu la ski chiar mai devreme decat si-ar fi putut imagina, avand in vedere varsta copiilor, putand de asemenea profita de experienta echipei noastre de monitori ce va insoti grupul.
 •  Vacanta Ski Austria de la sfarsitul lunii ianuarie va avea aceeasi locatie ca si anul trecut. Mittersill este un orasel austriac, amplasat in Parcul National Hohe Tauern, landul Salzburg, situat la 25 km vest de Zell Am See si 30 km sud de Kitzbuhel, o destinatie populara pentru impatimitii sporturilor de iarna si nu numai, aici existand multe alte posibilitati de petrecere a timpului liber (magazine, restaurante, cluburi, wellness). 
   
  Zona de ski: Mittersill este situat la numai 4 km de renumita zona de ski Kitzbuhel, care este una dintre cele mai populare zone de ski din lume. Aici se gasesc partii pe care au skiat si skiaza mari nume ale skiului. Este zona in care in fiecare an are loc, exact in perioada pe care am programat-o, celebra cursa de Cupa Mondiala de pe partia Hahnenkamm care a ajuns la cea de a 79 -a editie.
 • Un Hotel **** ce pune la dispozitia membrilor Smiley Sport Club camere triple, cvadruple sau apartamente, toate cu o suprafata mare, astfel incat familia sa aiba tot confortul necesar pe perioada vacantei la ski. Pentru relaxare dupa o zi de ski se poate bea o bere sau un pahar de vin in barul extrem de spatios si de primitor din incinta hotelului, in timp ce copiii se joaca in locul de joaca de alaturi.

  Deasemenea hotelul beneficiaza de o zona wellnes de 1500 mp care are: 

  Hotel Vacanta ski Austria
  Hotel Vacanta ski Austria
  • piscina 300 mp
  • bazin pentru copii
  • jacuzzi
  • sauna finlandeza si baie de aburi
  • bazine Kneipp
  • camera de relaxare

  Pentru cei care mai au energie dupa o zi de ski, sala de fitness si terenurile de tenis din incinta pot reprezenta o varianta.

  Telecabina pentru zona de ski se afla la o distanta de doar 5 minute mers cu masina de hotel.

 •  
  Vacanta ski austria este o vacanta la ski pentru familii cu copii de gradinita. Copilul dumneavoastra va putea face primii pasi pe schiuri incepad cu varsta de 3 ani cu singura conditie de a fi suficient de independent pentru a ramane cateva ore pe zi cu monitorul. In tot acest timp dumneavoastra va puteti bucura de ski si de vacanta.
   
  Echipa de monitori Smiley Sport Club  coordonata de liderul echipei, monitor de profesionist de ski, membru prin asociatia din care face parte al International Ski Instructors Association, cu cel mai inalt grad de calificare, concepe programul lectiilor de antrenament in concordanta cu stagiile si progresia metodica evidentiate intr-un curs ski copii gradinitacertificat care va atesta de-a lungul timpului nivelul tehnic la scki alpin la care a ajuns copilul. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort al copiilor si vor avea ca si obiective acomodarea cu zapada si echipamentul, crearea unei prime experiente cat mai placute, invatarea elementelor tehnice noi, educatia si respectarea regulilor pe partie, siguranta copiilor.
   
  Atentia noastra este centrata in timpul lectiilor de ski pe copil, pe nevoile si posibilitatile lui si nu pe kilometri de partie parcursi zilnic sau pe gradul de dificultate al partiilor. Ne focusam pe crearea unei experiente cat mai placute, peconstruit=rea unor baze tehnice cat mai solide si un progres in concordanta cu varsta copiilor si posibilitatile fiziologice specifice varstei.Grupa copii in Vacanta ski Austria
   
  Pe parcursul lectiilor de schi copiii se vor afla sub supravegherea monitorilor nostri. parintii putand sa se bucure de ziua de schi.
   
  In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.
 • Servicii asigurate:

  • 7 nopti cazare Hotel **** in apartamente sau camere triple, cvadruple, TV, baie proprie, uscator de par, halat de baie, seif
  • Demipensiune pe perioada sederii: mic dejun bufet suedez, cina sub forma de bufet suedez, cu trei feluri principale la alegere, bar de salate, bufet de deserturi
  • Scoala de schi zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB, pentru copii
  • Skipass pentru copii 6 ani inclusiv
  • Skipass pentru adultii care doresc sa ia lectii si incep de la 0
  • Asigurare de voiaj Allianz pentru toti membrii familiei
  • Parcare
  • Zona wellness cu o piscina 300 m², bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna organica, baie de aburi,  bazin Kneipp, jacuzzi, camera de relaxare.
  • Internet in barul din receptia hotelului

  Costuri neacoperite:

  • Acces la sala de fitness 700 m², 3 terenuri de tenis, squash, solar , masaj.
  • Skipass pentru zona Kitzbuhel 277 eur / 6 zile
  • Transport
  • Inchirierea echipamentului
  • Taxa de statiune

Vacanta ski Austria in cifre

19.01-26.01
Perioada
Vacanta ski
3 - 6 ani
Participanti
Vacanta ski Austria
1500 mp
Spa
Hotel****
170 km
Partie
Zona ski Kitzbuhel

Costuri

Vacanta ski Austria - Vacanta ski in familie

*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2019 (100 ron / persoana). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 50% din taxa / activitate ski (pana la data 30.11.2018) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR.  Se vor specifica numele persoanei sau familiei care participa si perioada.

Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

Rezerva un locRezerva un loc