Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Tabara Micii Exploratori Bata

Tabara Bata

Tabara de la Bata este o locatie aproape de sufletul nostru. Situata intr-un peisaj minunat, cu niste gazde fantastice, cu o mancare delicioasa si cu nenumarate posibilitati pentru activitatile pe care le organizam, Bata este locul unde ne intoarcem de fiecare data cu mare drag.

Implicam activ participantii in activitati ce se desfasoara in mediul outdoor cu scopul de a le dezvolta aptitudinile de lideri, abilitatile de comunicare si lucru in echipa, increderea in fortele proprii.

Aceste activitati au scopul de a construi deprinderi pe care copiii le vor duce inapoi cu ei in sala de clasa, in lumea de zi cu zi. Ele sunt gandite astfel incat la finele lor participantii sa realizeze un transfer pozitiv al experientelor acumulate catre viata.

  • capacitatea de a oferi ajutor dar si de a cere
  • straduinta si perseverenta ca si calitati necesare reusitei
  • infruntarea provocarilor
  • depasirea temerilor
  • deprinderi pentru un stil de viata sanatos

sunt cateva dintre lectiile ce reies din programele noastre si care ii ajuta pe cei tineri sa devina modele si lideri in scoala si societate.

Gazdele noastre

Pensiunea turistica Bade Ioane, fosta conac de vanatoare al baronului Mocioni, construit acum un secol si jumatate de catre acesta, la intrarea in satul Bata, pe mosia sa. Renovata si modernizata de catre actualii proprietari pensiunea oferă rusticitate și confort, avand camere cu doua, trei sau patru paturi fiecare cu baie proprie.

De asemenea cazarea se mai poate face in casute vechi taranesti, din lemn, stramutate in locatia taberei de la Bata din satele invecinate, renovate si puse la dispozitia turistilor.

In apropierea pensiunii se afla un traseu de aventura la joasa inaltime, un panou de catarat, un iaz, o tiroliana, un poligon pentru tir cu arcul, un teren pentru jocuri sportive.

Bata este o localitate situata pe valea Muresului, atestata documentar de la anul 1367. Pe vremuri, satul se numea Balta,de la locul mlastinos al Luncii Muresului,care se intinde în partea de miazanoapte. Catre apus satul este umbrit de Dealurile Lipovei,cu Masivul Roiban, unde padurile te cheama sa le strabati voiniceste. Cu alte cuvinte o locatie departe de nebunia de zi cu zi, situata in mijlocul naturii.

Tabara Multisport

O tabara cu un program ce include miscare din plin, buna dispozitie si voie buna, mancare sanatoasa. Copiii cu probleme de greutate sunt bineveniti pentru ca suntem siguri ca tabara multisport este o tabara care ii poate ajuta.

Tabara are rolul de a forma deprinderi pentru o viata sanatoasa, de a dezvolta capacitatea de efort a participantilor si de ai tine activi un numar cat mai mare de ore zilnic. Copiii cu probleme de greutate vor fi ajutati pe parcursul taberei sa fie cat mai activi, sa isi depaseasca bariere si complexe, sa manance lucruri sanatoase si in cantitati adecvate.

Locatie: Bata, Jud Arad, unde beneficiem de un teren de fotbal si unul de volei, de un traseu de corzi la joasa inaltime, de o tiroliana, de un poligon pentru tir cu arcul, trasee de bicicleta, iaz plin cu peste, de apropierea dealurilor, numai bune pentru alergat, a padurilor si luncii Muresului.

18.06 - 25.06 si 06.08 - 11.08
Perioade
Tabara Multisport
6 -10 ani
Participanti
Varsta
Tabara Multisport
Activitati

# fotbal
# volei
# tenis , badminton
# tir cu arcul
# jocurile copilariei
# concursuri si stafete
# mini parc de aventura

Ce voi invata pe parcursul taberei?

# sa fiu mai independent
# sa respect un program si sa fiu punctual
# o multime de jocuri
# elemente tehnice specifice activitatilor sportive practicate pe parcurs
# imi voi imbunatati forta, viteza, rezistenta, mobilitatea
# sa fiu activ

Ce avem asigurat?

Cazare in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie.
Pensiune completa pe durata sederii, 3 mese cu mancare sanatoasa gatita de gazdele noastre, fructe, apa.
Activitati coordonate de instructori

Ce nu e acoperit?

Transport dus-intors ( la cerere se poate organiza)
Alte cheltuieli individuale 

Costuri

Tabara Multisport Bata

1000 RON

Membrii Smiley Sport Club care au achitat deja Taxa anuala / 2017 beneficiaza de o reducere de 100 RON.

Pentru grupuri organizate minim 10 copii oferim gratuitate cadrului didactic insotitor.

*NOTA: Costul taberei include taxa anuala de club pentru anul 2017 si taxa pe activitate.

Pasi pentru inscriere:
1. avans 50% pentru inscriere si rezervare loc;
2. Rest plata cu cel putin 30 zile inainte de plecare.
Taxele se achita cash sau in contul Asociatiei Smiley Sport Club deschis la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON