Tabara de aventura Sureanu

Tabara de aventura Sureanu

Tabara de aventura din Muntii Sureanu se desfasoara pe parcursul verii in 3 module, cu tematici diferite, dar  cu legatura intre ele, avand la baza pedagogia experientiala si educatia outdoor.  In toate cele 3 module ala taberei de aventura se regasesc elemente comune, care stau la baza activitatilor outdoor: drumetii, activitati in echipa, exercitii interactive. Ele se intrepatrund intr-un mod natural datorita conditiilor extrem de variabile din mediul outdoor.

Recomandam ca, in timp, toate cele 3 module sa fie parcurse, pentru a dobandi un set de deprinderi de baza necesare in mediul outdoor dar si in viata de zi cu zi. Acestea fac parte atat din categoria hard skills (catarare, orientare, organizare tabara), cat si din categoria soft skills (abilitati de comunicare, de lucru in echipa, de leadership).

Nu esti inca convins ca aceasta tabara este potrivita pentru copilul tau? Poti afla mai multe despre ce inseamna cu adevarat o tabara de aventura aici: mai multe info

Nota: Asa cum mentioneaza si titlul activitatile sunt unele de baza, adaptate capacitatilor si cunostintelor paricipantilor. In fiecare dintre cele trei module vor exista elemene comune: drumetii, activitati de echipa, jocuri.

Expeditie in tabara de aventura

Testimoniale

Am invatat sa impart, sa ii ascult pe ceilalti si sa muncesc in echipa.

A fost o saptamana frumoasa pe care o voi repeta cu siguranta

Sper ca voi mai avea ocazia sa vin in tabara de aventura pentru ca pana acum, a fost de departe cea mai frumoasa saptamana din vara aceasta.

Am iesit din zona de confort, am facut lucruri care pareau imposibile sa fie posibile.

A fost una dintre cele mai frumoase tabere alaturi de niste oameni minunati.

Aceasta tabara a fost o provocare uriasa pentru mine. Mi-am marit zona de confort facand lucruri pe care nu mi-am imaginat ca le voi face vreodata.

Maria

Pentru mine tabara a fost o experienta noua. Am invatat sa imi depasesc limitele si sa incerc lucruri noi, chiar daca la inceput mi-a fost putin frica.

Mi-am facut multi prieteni noi si m-am distrat super bine alaturi de ei.

Tabara aceasta este inedita. Orice copil poate capata foarte multa experienta la final!

Dasha

Am invatat cum sa ne descurcam singuri dar si sa lucram in echipa. Aici mi-am facut multe amintiri frumoase!

A fost o tabara minunata!

Izabela

Am invatat ca trebuie sa nu ma dau batuta si sa nu cred ca este prea tarziu pentru ceva.

Costuri tabara de aventura

RON1050
  • Costul nu include Taxa anuala membru / 2019 100 RON. Cei care au achitat-o la o data anterioara nu au nici o obligatie in acest sens.
  • Servicii asigurate: cazare, 3 mese / zi, program activitati

Inscriere tabara de aventura


Aboneaza-te la
NEWSLETTER PENTRU  FAMILII ACTIVE
Fii la curent cu activitatile noastre
Abonare