Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Vacanta
outdoor in familie
se va transforma in AMINTIRI
Pierdeti niste timp cu copiii vostri
23.07 - 30.07
Perioada
Vacanta outdoor in familie
5 - 10 ani
Familii cu copii
Participanti
1450 m
Hotel
Altitudine
760 km
Distanta
Granita - Gerlitzen

Vacanta outdoor in familie

Timpul destinat familiei si petrecut impreuna cu aceasta in ultima perioada este din ce in ce mai scurt si adesea un timp petrecut singur de fapt, in fata telefoanelor, tabletelor sau  facand activitati individuale in aceeasi camera cu ceilalti membri ai familiei. O vacanta outdoor in familie ofera cadrul petrecerii de catre de catre toti membrii familiei a unui timp de calitate si cu o implicare deplina impreuna, ofera o saptamana activa si relaxanta in acelasi timp, pentru toata familia.

Pe parcursul unei saptamani vei putea lua parte la diverse activitati:

  • activitati outdoor pentru copii si adulti. Activitatile vor contine drumetii, mountainbiking, jocuri sportive si recreative, parc de aventura, tir arcul. Jocurile si activitatile educative la care vor participa copiii ii vor ajuta, distrandu-se sa isi dezvolte abilitati de comunicare, de lider si de gestionare a conflictelor. . Parte dintre aceste activitati se vor desfasura astfel incat toti membrii familiei sa fie implicati simultan, iar parte din program separat astfel incat parintii sa poata alege modul in care doresc sa se relaxeze in timpul avut la dispozitie
  • antrenamente de parenting pozitiv. Parintii dornici de insusirea de noi metode de gestionare a comportamentului si emotiilor copiilor vor avea posibilitatea sa participe la scurte  workshopuri de parenting, in care se vor putea discuta si cazuri, situatii concrete, pentru care se vor oferi solutii tehnici, metode de educare pozitiva a copiilor.

Beneficiile unei vacante outdoor in familie se constituie in posibilitatea cresterii sinergiei in familie, o imbunatatire a comunicarii, constientizarea importantei petrecerii timpului liber impreuna. Formarea unui set mental de invingator pentru tinerii participanti, incredere  in fortele proprii si curaj, imbunatatirea conditiei fizice si sporirea apetitului pentru activitati outdoor.

Locatie, cazare, transport

Vacanta outdoor in familie va avea loc la Gerlizen, sudul Austriei, in Carintia, o locatie cu numeroase alternative pentru activitati outdoor si de timp liber, o locatie pentru petrecerea unui timp de calitate impreuna cu familia

Varianta de cazare propusa este cea a unui Complex Hotelier Montan *** situat la o altitudine de 1450 m, de unde se poate admira valea si privelistea lacului Ossiach. Apartamentele spatioase complet utlilate, cu 2 camere si o suprafata de 53 mp asigura locul unde va puteti retrage dupa o zi activa pe munte. In restaurantul hotelului se vor putea servi micul dejun si cina, iar pentru pranz se va primi la pachet o gustare, numai buna de luat la iarba verde. Zona wellness are o suprafata de 150 mp, piscina,sauna finlandeza si bio, baie de buri.

Transportul pentru vacanta outdoor in familie se va face cu masinile individuale.

Costuri

NOTA: Costul vacantei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2017 (100 ron).

Pasi inscriere:

  1. Taxa anuala si  avans 50% din taxa / activitate  pentru inscriere si rezervare loc;
  2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

Echipa traineri outdoor