Prin activităţile din cadrul programelor noastre de team building, vom ajuta membrii echipei să creeze legături care sunt pe cât de autentice pe atât de puternice. Credem că activităţile în mediul „outdoor” dezvoltă cel mai eficient lucrul în echipă.

Venim astfel în sprijinul companiilor care îşi doresc echipe trainice, în cadrul cărora există respect şi comunicare.Team Building Outdoor

Activitatile outdoor sunt meseria noastră, meserie pe care am învăţat-o prin cursuri şi studii de profil şi am perfecţionat-o prin experienţe acumulate în nenumărate activităţi outdoor organizate.

Echipa noastră este motivată, cu experienţă, fiecare membru contribuind în mod activ la derularea programului  şi succesul evenimentului.

Punem accent pe analiza performanţei individuale în cadrul echipei – deoarece fiecare individ este important pentru succesul echipei, rezultatul fiind o comunicare şi colaborare bună – factori decisivi pentru bazele unei echipe puternice.

Oferim consultanţă în alegerea unui program de team building care să se muleze pe neovoile echipei şi viziunea companiei.

Prin aceasta ajutăm la stabilirea programului,  reuşind astfel să alegem împreună activităţile potrivite participanţilorTeam Building (nivelul de activitate fizică, outdoor, indoor), locaţia – în funcţie de anotimp şi buget, punctele principale pe care se doreşte a se pune accent precum şi tematica team-building-ului.

Astfel asigurăm dezvoltarea unui program personalizat şi eficient pentru formarea unei echipe de succes!

.

Contacteaza-ne pentru o oferta  Team Building Outdoor!