Vacanta outdoor in familie…. probabil ca unii dintre voi incercati deja asta, altii va ganditi, incercati, dar nu tot timpul va iese.

Parinti, vacanta, copii pot fi piesele unui puzzle care nu se potrivesc in permanenta. Ca si adult, parinte, dupa o perioada aglomerata la birou, perioade constant aglomerate cu programul si problemele specifice copiilor, ti-ai dori poate ca vacanta mult asteptata sa iti aduca liniste, relaxare.

Dar atunci apar problemele de oameni mari, de la cele de organizare: unde mergem, care e cazarea potrivita, e o locatie potrivita si pentru copii, ce putem sa facem in zona, la cele de zi cu zi: ce bine ar fi sa imi pot bea cafeaua in liniste in dimineata asta, macar o zi sa fie liniste. Langa acestea obligatoriu sunt si problemele oamenilor mici: ma plictisesc, ce facem azi, unde mergem , eu cu cine ma joc.

Si uite asa cam gata cu linistea si relaxarea inca de la inceput.

Dar ce ai zice daca ne-am ocupa noi de toate acestea? Sa iti faci bagajul si sa pleci fara nici o alta grija? Cum suna? Daca ti-am stanit interesul poti citi mai jos informatiile despre vacanta outdoor in familie pe care ti-o oferim.

Informatii generale vacanta outdoor in familie

Iti propunem o saptamana de vacanta outdoor in familie in Dolomiti, o combinatie perfecta intre:
  • relaxare,
  • activitati outdoor,
  • timp de calitate petrecut cu familia,
  • putina aventura,
  • vizitare obiective turistice si culturale.

Un program ideal pentru familii cu copii! Parintii in forma cresc copii in forma!

vacanta outdoor in familie

UNDE?

VAL DI SOLE, ITALIA

UNDE?

VAL DI SOLE, ITALIA

CAND?

31.08 - 07.09.2019

CAND?

31.08 – 07.09.2019

CINE?

FAMILII CU COPII

CINE?

FAMILII CU COPII

CAZARE / MASA

HOTEL *** S, DEMIPENSIUNE

CAZARE / MASA

HOTEL *** Superior, DEMIPENSIUNE

Facilitati / Activitati vacanta outdoor in familie

Pe parcursul unei saptamani vom avea un program variat care va imbina activitatile outdoor, cu relaxarea sau vizitele la obiectivele turistice din zona, activitatile pentru copii cu cele pentru familie sau doar pentru adulti.

Beneficiind de acces la mijloacele de transport pe cablu si la cele de transport in comun (autobuze, tren) ne vom putea deplasa in zona foarte usor pe tot parcursul vacantei outdoor in familie, spre punctele de acces ale diferitelor obiective pe care le vom vizita sau ale traseelor pe care le vom parcurge. De asemenea, accesul spre zonele mai inalte va fi mult usurat prin folosirea telecabinelor sau gondolelor, astfel si cei cu o conditie fizica mai redusa sau cei mai mici putand petrece o zi de neuitat savurand peisajul varfurilor din imprejurimi si inspirand aerul curat al inaltimilor.

Mai multe informatii despre zona, activitati posibile si diverse puncte de interes puteti afla AICI

*NOTA: pentru activitati ca rafting, parc de aventura exista costuri suplimentare, la fel si pentru inchirierea diverselor echipamente (daca va fi nevoie)

Costuri vacanta outdoor in familie

Familie cu un copil

EURO1285
  • 100 EURO reducere pentru familie cu copil cu varsta de cel mult 8 ani
  • Servicii asigurate: Cazare + demipensiune Hotel ***S, camera standard. Acces zona spa cu sauna finlandeza, baie cu aburi, bio sauna, piscina, zona de relaxare. Taxa de statiune, card acces obiective turistice si mijloace transport pe cablu si in comun. 2 traineri impreuna cu grupul care se vor ocupa de organizarea si coordonarea programului de activitati.

Familie cu 2 copii

EURO1590
  • 100 EURO reducere / copil, pentru copii cu varsta de cel mult 8 ani. In cazul a 2 copii care indeplinesc conditia varstei reducerea este de 200 euro.
  • Servicii asigurate: Cazare + demipensiune Hotel ***S, camera standard. Acces zona spa cu sauna finlandeza, baie cu aburi, bio sauna, piscina, zona de relaxare. Taxa de statiune, card acces obiective turistice si mijloace transport pe cablu si in comun. 2 traineri impreuna cu grupul care se vor ocupa de organizarea si coordonarea programului de activitati.
*NOTA: Costul vacantei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2019 (100 ron / persoana). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / vacanta outdoor pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel mult 21 de zile inainte de plecare.

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad, mentionand numele familiei si activitatea pentru care se face plata. Conturi: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

Inscrie-te in vacanta outdoor in familie

[contact-form-7 id="10972" title="Formular de contact 1"]