Activitati copii

Antrenamentele de volei si dezvoltare a motricitatii sunt pentru copii mai indemanatici, mai puternici, mai rezistenti, cu o postura a spatelui corecta. Copiii sedentari, care petrec mult timp in fata ecranelor pot fi treptat atrasi de bucuria miscarii, de socializarea cu colegii de antrenament sau de satifactia realizarii diferitelor sarcini care la inceput par greu de realizat. Nu in ultimul rand, copiii cu probleme de greutate pot incepe sa faca pasi spre o greutate ideala si spre un stil de viata sanatos.

Programul nostru de activitati pentru copii pune bazele motricitatii generale si ajuta la parcurgerea primilor pasi in volei. Datorita colaborarii cu cei de la Pro Volei Arad copiii care iau parte la acest program vor putea face parte din echipele de Mini Volei ale clubului si vor putea participa la competitii.

Programul de activitati pentru copii se desfasoara in sala de sport a Scolii Generale Avram Iancu – Generala 18, in fiecare marti si joi in intervalul orar 16.30 – 18.00. Varsta minima pentru participarea la antrenamente este de 6 ani. Materialele, inaltimea fileului, echipamentele folosite sunt adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al participantilor.

PENTRU COPII SANATOSI

PENTRU COPII MOTRICI

ACTIVITATI COPII FARA ECRANE

VINO LA UN ANTRENAMENT DE TEST

Programele noastre promoveaza ideea de sanatate fizica si mentala.

Afla mai multe despre noi
Afla mai multe despre noi

Share This Story, Choose Your Platform!