Program tabere de ski & vacanțe la ski și snowboard sezon 2021 – 2022

Informare program ski 2021 – 2022 in situatie COVID

Am incercat in ultima perioada sa strangem cat mai multe informatii posibile din surse oficiale (oficii de turism, hotelieri, tour operatori, administratori zone de schi) astfel incat sa ne putem folosi de ele in deciziile pe care le vom lua cu privire la vacantele la schi din sezonul urmator.

Data fiind cresterea numarului de cazuri in sezonul rece, situatia se poate schimba de multe ori pe termen scurt si foarte scurt. Cu toate acestea, in baza informatiilor existente in acest moment, vom posta in perioada urmatoare programul pentru sezonul de schi.

De asemenea vom incerca sa postam informatii, pe masura ce acestea se actualizeaza, pentru a va tine la curent. Va sugeram sa urmariti si pagina noastra de Facebook.

Pentru moment cateva informatii centralizate despre sezonul de schi viitor le puteti gasi accesand linkurile de mai jos:

Daca sunteti interesati de programul de Scoala de schi din Stana de Vale puteti vedea mai multe informatii aici.

În situația în care perioada de care sunteți interesat nu se regăsește printre cele postate sau daca sunteti un grup de familii sau prieteni care doresc sa aibe langa ei in vacanta la ski un monitor profesionist de ski sau snowboard, ne puteti trimite o solicitare.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta aici.

PROGRAM TABERE

PROGRAM

Ne poti ajuta cu un SHARE! Lasa-ti prietenii sa afle de lucrurile bune pe care le facem!