Programul  din săptămâna Școala Altfel trebuie să asigure, așa cum îi și spune numele, accesul la metode alternative de educație, experiențe care să producă învățare sau dobândirea unor „unelte” care să poată fi folosite alături de metodele educației formale și care să aibă același efect, acela de dezvoltare a elevilor.
Programele noastre se desfășoară în mediul outdoor și pot fi adaptate și în cazul unor excursii  sau în cadrul săptămânii verzi.
„Școala altfel – Școala în afara zidurilor” este un program în cadrul săptămânii Școala Altfel care vine în sprijinul cadrelor didactice, prin întărirea relației cu elevii, o mai bună cunoaștere a abilităților acestora, ușurând astfel munca la reîntoarcerea in sala de clasă.

Suntem încântați să vă oferim o oportunitate unică de a îmbogăți programul „Școala Altfel” cu o serie de activități outdoor concepute să stimuleze învățarea experiențială și să contribuie la dezvoltarea personală a elevilor dumneavoastră. Programele noastre se bazează pe principiile pedagogiei experiențiale și educației outdoor, oferind elevilor șansa de a învăța prin explorare directă și interacțiune cu mediul natural.

BENEFICII FARA EGAL

Autocunoastere si cunoasterea grupului

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Dezvoltarea spiritului de echipa

Stimularea creativitatii si dezvoltarea unui mod de gandire creativ

scoala altfel

Programe Școala Altfel personalizate pentru fiecare nevoie

Durata flexibilă: De la jumătate de zi până la două zile, adecvat pentru grupuri de cel puțin 15 elevi, însoțiți de un cadru didactic.
Activități diverse:  team building, exerciții și jocuri interactive, sesiuni de debriefing.
Locații ideale: Oferim locul perfect pentru desfășurarea în siguranță a tuturor activităților, asigurând o experiență deosebită și care sa producă dezvoltare din punct de vedere personal dar și ca și colectiv.

TEAM BUILDING

EXERCITII INTERACTIVE

ABILITATI DE COMUNICARE

CUNOASTEREA ELEVILOR

RELATII CONSOLIDATE

SESIUNI DE DEBRIEFING

Imaginați-vă o clasă fără ziduri, unde fiecare lecție este o aventură, fiecare activitate promovează creșterea, iar educația se extinde dincolo de manuale. Smiley Sport Club oferă exact acest lucru – o oportunitate fără egal de a aduce educația la viață, în natură. Cu programul nostru „Școala Altfel”, elevii nu doar învață, ci experimentează, cresc și prosperă. Haideți să colaborăm pentru a transforma educația într-o călătorie de neuitat pentru elevii dvs. Contactați-ne acum pentru a personaliza o experiență care va lăsa o impresie durabilă!

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O ACTIVITATE CU CLASA TA!