Tabere de vara

Programul de Tabere de Vara  pe care l-am dezvoltat pe parcursul anilor construieste deprinderi si incredere ce conduc la un stil de viata activ si sanatos.

Pe parcusul unei saptamani, in functie de varsta, vei putea participa la programe ce au la baza principii ale Educatiei Outdoor si Educatiei Experentiale vei lucra in echipa, iti vei dezvolta abilitatile de comunicare si de lider, vei dobandi cunostinte despre natura si mediul inconjurator. Vei iesi din mediul cu care esti obisnuit zi de zi si vei lucra intr-un mediu nou care te va solicita atat fizic cat si psihic. Aceste lucruri va duce in final la dezvoltarea ta ca si persoana, la marirea zonei tale de confort si  la depasirea propriilor bariere. In taberele de vara natura va fi prietenul tau, iar mediul outdoor un mediu familiar in care te vei simti extrem de confortabil si in care iti vei incarca bateriile.

Vino cu noi in taberele din vara aceasta! Vei uita de plictiseala, iti ve face prieteni, vei descoperi lucruri noi si te vei descoperi pe TINE.

Testimoniale tabere de vara

Am invatat cum sa ne descurcam singuri dar si sa lucram in echipa. Aici mi-am facut multe amintiri frumoase!

A fost o tabara minunata!

Izabela

Aceasta tabara a fost o provocare uriasa pentru mine. Mi-am marit zona de confort facand lucruri pe care nu mi-am imaginat ca le voi face vreodata.

Maria

Am invatat sa impart, sa ii ascult pe ceilalti si sa muncesc in echipa.

A fost o saptamana frumoasa pe care o voi repeta cu siguranta

Pentru mine tabara a fost o experienta noua. Am invatat sa imi depasesc limitele si sa incerc lucruri noi, chiar daca la inceput mi-a fost putin frica.

Mi-am facut multi prieteni noi si m-am distrat super bine alaturi de ei.

Am invatat ca trebuie sa nu ma dau batuta si sa nu cred ca este prea tarziu pentru ceva.

Tabara aceasta este inedita. Orice copil poate capata foarte multa experienta la final!

Dasha

Sper ca voi mai avea ocazia sa vin in tabara de aventura pentru ca pana acum, a fost de departe cea mai frumoasa saptamana din vara aceasta.

Am iesit din zona de confort, am facut lucruri care pareau imposibile sa fie posibile.

A fost una dintre cele mai frumoase tabere alaturi de niste oameni minunati.

Program tabere de vara 2023

TABARA DE ZI LA PADURE

TABARA DE ZI LA PADURE

Aventura din fiecare zi a vacantei copilului tau. Zile in natura pline de miscare, experiente care modeleaza personalitatea fiecarui copil in parte, copii plini de sanatate si cu zambetul pe buze.

Tabara Multisport copii

TABARA MULTISPORT

TABARA MULTISPORT

Tabara multisport pentru copii este o tabara cu un program ce include miscare din plin, buna dispozitie si voie buna. In program vei gasi o multime de activitati specifice diferitelor ramuri de sport, multe concursuri si antrenamente variate adaptate posibilitatilor participantilor.

TABARA DE AVENTURA

TABARA DE AVENTURA

Program de aventura cu un nivel de baza pentru copii. Folosim conceptul de aventura pentru a crea experiente memorabile, pentru a dezvolta abilitati de comunicare, lucru in echipa si a ii scoate pe cei mici intr-un mediu cu multiple provocari pentru ei: mediul natural.