Program ski copii

Programul in care va fi introdus copilul dumneavoastra pe parcursul intregii vacante, este unul special gandit pentru copiii de gradinita. Lectiile de ski pentru copii de gradinita sunt diferite de cele adresate altor categorii de varsta. Ele sunt adaptate nivelului de dezvoltare fizica, emotionala si cognitiva.

Echipa de monitori a Smiley Sport Club va monitoriza progresul copiilor atat pe parcursul saptamanii cat si pe parcursul diferitelor sezoane de schi. De la an la an treptat ei se vor transforma in niste mici schiori.

Copilul dumneavoastra va putea face primii pasi pe schiuri incepand cu varsta de 4 ani cu singura conditie de a fi suficient de independent pentru a ramane cateva ore pe zi cu monitorul. In tot acest timp dumneavoastra va puteti bucura de ski si de vacanta. Ne vom reintalni pe parcursul fiecarei zile la masa de pranz si la finalul zilei de schi a copiilor.

Echipa de monitori Smiley Sport Club

este coordonata de liderul echipei, monitor de profesionist de ski, membru prin asociatia din care face parte al International Ski Instructors Association, cu cel mai inalt grad de calificare. Ea concepe programul lectiilor de antrenament care vor avea ca si obiective:

  • realizarea acomodarii cu schiurile si zapada,
  • invatarea elementelor de baza,
  • imbunatatirea tehnicii existente,
  • educatia si respectarea regulilor pe partie,
  • siguranta copiilor.
Putem spune ca punem accentul pe calitate  si nu pe cantitate, deoarece antrenamentele noastre nu se cuantifica in kilometri de partie parcursi zilnic, viteza sau culoarea partiilor parcuse. Noi urmarim imbunatatirea tehnicii, invatarea de elemente tehnice noi si un progres in concordanta cu varsta copiilor si posibilitatile fiziologice specifice varstei.
Pe parcursul lectiilor de ski copiii se vor afla sub supravegherea monitorilor nostri, parintii putand sa se bucure de ziua de ski.

Lectii ski adulti

In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa ne anunte anterior plecarii. Astfel  vom putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.