Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Revelion 2017 26.12 - 02.01
Perioada
Tabara de Ski si Snowboard
6 - 12 ani
Participanti
Categorie varsta
3 km
Distanta
Hotel - Partie
8 copii / 1 instructor
Grupe Ski
Media copii - instructor
140 km
Lungime Partii
Zell an See - Kaprun
850 km
Distanta
Granita - Locatia taberei

Tabara ski Austria Revelion 2017

Tabara de ski Austria 2017 este o tabara destinata skiorilor incepatori si medii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Cei ce vor sa se initieze in tainele snowboardului  sau sa isi imbunatateasca tehnica sunt bineveniti. Pentru ca stim ca parintii se bucura sa ii poata vedea pe cei mici facand primii pasi pe skiuri si dat fiind ca este vacanta si in acelasi timp perioada de concedii parintii insotitori sunt bineveniti alaturi de grup, putandu-se astfel bucura de copii, ski, concediu in acelasi timp. Va propunem cu alte cuvinte o tabara la ski pentru toata familia in perioada saptamanii de Revelion 2017

Ne bucuram sa putem reveni cu tabara de ski Austria intr-o zona de ski  pe care am mai folosit-o pentru taberele de ski pe care le-am organizat in anii trecuti, zona Zell am See Kaprun. Skiorii cu varsta mai mare, mai avansati sau care nu pot participa la aceasta tabara pot opta pentru Tabara de ski din Italia din vacanta intersemestriala.

Locatie: Zell am See - Kaprun un orasel austriac situat in landul Salzburg. Localitatea este situata la 850 de km de Arad si la 85 Km de Salzburg.

Zona de ski Zell am see Kaprun este compusa din 3 locatii Schmittenhöhe - Zell am See, Kitzsteinhorn si Maiskogel ce impreuna insumeaza aproape 140 km de partie: 57 km usoare (albastre), 49 km medii (rosii) si 39km dificile (negre). Partiile sunt deservite de 4 cabine, 8 gondole, 17 telescaune si 21 teleskiuri

Cazarea in tabara de ski Austria se face intr-un Hotel *** vazut si testat de noi in anii trecuti. Hotelul, un hotel de familie, situat  in Bruck an der Glocknerstraße la o distanta de 3 km de gondola Areitbahn. Participantii in tabara de ski au la dispozitie:

 • camere duble, triple sau cvadruple;
 • restaurant;
 • bar cu semineu,
 • camera pentru skiuri si clapari,
 • zona wellness cu sauna finlandeza, baie de aburi, bazin Kneipp

Pentru ca stim ca perioada in care organizam aceasta tabara de ski Austria este perioada de vacanta, concedii, perioada numai buna pentru ski, punem la dispozitia parintilor care doresc sa ne insoteasca si sa skieze in aceasi zona cu noi, camere in acelasi hotel.

Restaurant Hotel ski Austria   Camera hotel ski Austria

Transportul participantilor in tabara de ski Austria se va face individual cu masinile personale. Pentru cei care sunt in imposibilitatea de a-si organiza deplasarea pana in locatia taberei putem organiza contra cost partea de transport

Lectiile de ski si snowboard vor fi coordonate pe parcursul intregii saptamani de membrii echipei Smiley Sport Club . Pentru grupele de snowboard numarul este limitat si conditionat de prezenta a minim 7 participanti. Parintii care doresc sa isi imbunatateasca tehnica sau sa invete trebuie sa anunte acest lucru anterior datei plecarii.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare la Hotel ***, in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie
 • Demipensiune pe durata sederii: mic dejun – bufet suedez, cina – bufet la alegere, salate
 • Bauturi la cina, (suc, apa, pt. adulti - 1/2 l bere, 1/4 l vin)
 • Gustare in fiecare dupa amiaza dupa ziua de ski
 • Masa de Revelion
 • Scoala de ski / snowboard  zilnic sub supravegherea si coordonarea Echipei Smiley Sport Club
 • Sauna, baie de aburi, bazin Kneipp

Costuri neacoperite

 • Skipass  Zell am See - Kaprun / 6 zile : 123 € / copil (nascuti 2000 - 2009); 246 € / adult
 • Alte mese decat cele specificate
 • Inchirierea sau procurarea echipamentului
 • Alte cheltuieli individuale

*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2017 (100 ron). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 30% din taxa / activitate ski (pana la data 31.10.2016) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate dupa data de 1.11.2016 avansul ce trebuie achitat va fi de 50% din total, iar pentru cele efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR. Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

Rezerva un locRezerva un loc