Tabara de ski Austria  este o tabara destinata skiorilor incepatori si medii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Cei ce vor sa se initieze in tainele snowboardului  sau sa isi imbunatateasca tehnica sunt bineveniti. Pentru ca stim ca parintii se bucura sa ii poata vedea pe cei mici facand primii pasi pe skiuri si dat fiind ca este vacanta si in acelasi timp perioada de concedii parintii insotitori sunt bineveniti alaturi de grup, putandu-se astfel bucura de copii, ski, concediu in acelasi timp. Va propunem cu alte cuvinte o tabara la ski pentru toata familia.

Ne bucuram sa putem reveni cu tabara de ski Austria intr-o zona de ski  pe care am mai folosit-o pentru taberele de ski pe care le-am organizat in anii trecuti, zona Zell am See Kaprun. Skiorii cu varsta mai mare, mai avansati sau care nu pot participa la aceasta tabara pot opta pentru Tabara de ski din Italia din vacanta intersemestriala.

Perioada Tabara de ski Austria: Revelion 2017, 26.12 – 02.01

Locatie: Zell am See – Kaprun un orasel austriac situat in landul Salzburg. Localitatea este situata la 850 de km de Arad si la 85 Km de Salzburg.

Zona de ski Zell am see Kaprun este compusa din 3 locatii Schmittenhöhe- Zell am see, Kitzsteinhorn si Maiskogel ce impreuna insumeaza aproape 140 km de partie: 57 km usoare (albastre), 49 km medii (rosii) si 39km dificile (negre). Partiile sunt deservite de 4 cabine, 8 gondole, 17 telescaune si 21 teleskiuri

Cazarea in tabara de ski Austria se face intr-un hotel*** vazut si testat de noi in anii trecuti. Hotelul este situat  Bruck an der Glocknerstraße la o distanta de 3 km de gondola Areitbahn. Participantii in tabara de ski au la dispozitie camere duble, triple sau cvadruple; restaurant; bar cu semineu, camera pentru skiuri si clapari, zona wellness.

Cazare parinti: pentru ca stim ca perioada in care organizam aceasta tabara de ski Austria este perioada de vacanta, concedii, perioada numai buna pentru ski, punem la dispozitia parintilor care doresc sa ne insoteasca si sa skieze in aceasi zona cu noi, camere in acelasi hotel.

Transportul participantilor in tabara de ski Austria se poate realiza in doua variante:

 1. Cu micobuz sau autocar, in functie de dimensiunea grupului. Acesta va ramane cu noi pe parcursul sejurului si va asigura si transferul la partie. Plecarea catre locatia taberei se face din Arad. Pentru cei din alte localitati se poate organiza transfer.
 2. Individual pentru cei ai caror parinti doresc sa skieze impreuna cu noi si folosesc masina personala.

Servicii asigurate:

 •  7 nopti cazare la Hotel ***, in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie
 •  Demipensiune pe durata sederii: mic dejun – bufet suedez, gustare dupa amiaza dupa ski, cina – bufet la alegere, salate
 •  Bauturi la cina, (suc, apa, pt. adulti – 1/2 l bere, 1/4 l vin)
 •  Scoala de ski / snowboard  zilnic sub supravegherea si coordonarea antrenorilor romani
 •  Sauna
 •  Baie de aburi
 • Transport

Costuri care nu sunt acoperite:

 • Skipass  Zell am See – Kaprun / 6 zile : 120 € / copil (nascuti 2000 – 2009); 240 € / adult
 • Alte mese decat cele specificate
 • Inchirierea sau procurarea echipamentului
 • Alte cheltuieli individuale
 • Alte activitati propuse

Program:

DataActivitate
02.01 Plecare  din Romania spre Bruck,  cazare Hotel , inchiriere echipament
03.01 Formare grupe antrenament schi. Antrenament acomodare cu echipamentul si zapada,repetarea elementelor invatate anterior
04.01 –07.01 Antrenamente zilnice 9.30 – 12.00 si 13.30 – 16.00 despartite de pauza de pranz subcoordonarea si supravegherea antrenorilor. Zi ’’ Schi Safari’’. Seara vizitarea zonei, inot Tauern Spa  Kaprun (datele vor fi stabilite ulterior)
08.01Testare pentru absolvirea nivelului parcurs, schi sub supravegherea antrenorilor; festivitate de absolvire cu inmanarea diplomelor si a carnetelor de schi
09.01Plecare din Bruck – spre Arad sau alte locatii

*Nota:
• Programul este unul orientativ, putand suferi modificari in functie de conditiile meteo sau de diversele probleme ce pot aparea la fata locului.
• Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor

Costuri tabara de ski Austria: