Val di Fiemme este una din zonele de ski din Trentino care atrag an de an numerosi turisti.

Zona de ski Val di Fiemme are in total 112 km de partie impartiti in 6 zone apropiate, toate accesibile cu acelasi skipass.

Noi ne vom afla in mijlocul Ski Center Latemar – Oberegen, parte a Dolomiti Superski si una dintre cele mai bune zone de ski din regiune care a primit de-a lungul timpului numeroase premii internationale. Hotelul nostru este situat la doar 5 minute de mers cu masina de gondola care face accesul in zona de ski.

Alpe Cermis este situata in Cavalese, la aproximativ 15 minute de mers cu masina de hotel. Gasim aici partii pentru toate nivelele, dar ceea ce iese in evidenta este partia Olimpia cu o lungime de 7,5 km si o diferenta de nivel de 1300 m.

Pe langa cele de mai sus zona Bellamonte – Alpe Lusia poate reprezenta o optiune, pentru cei care vor ca pe parcursul unei saptamani sa mai schimbe peisajul.

Sella Ronda poate de asemenea fi inclusa, pentru una sau doua zile pe parcursul saptamanii de ski, achizitionand un tip de skipass care permite acest lucru. Pana la primul mijloc de transport pe cablu care va poate duce in aceasta zona sunt 25 de min de mers cu masina.