Val di Fiemme este una din zonele de ski din Trentino care atrag an de an numerosi turisti.

Zona de ski Val di Fiemme are in total 120 km de partie accesibili cu acelasi skipass, parte a Dolomiti Superski.

Noi ne vom afla la 5 min de Bellamonte – Moena – Alpe Lusia, zona care se afla la granita dintre Val di Fiemme si Val di Fassa, in care partiile largi albastre numai bune pentru scoala se imbina cu cele rosii si negre.

Ski Center Latemar – Oberegen, parte a Dolomiti Superski si una dintre cele mai bune zone de ski din regiune care a primit de-a lungul timpului numeroase premii internationale. Hotelul nostru este situat la doar 15 minute de mers cu masina de gondola care face accesul in zona de ski.

Alpe Cermis este situata in Cavalese, la aproximativ 20 minute de mers cu masina de hotel. Gasim aici partii pentru toate nivelele, dar ceea ce iese in evidenta este partia Olimpia cu o lungime de 7,5 km si o diferenta de nivel de 1300 m.

Sella Ronda poate de asemenea fi inclusa, pentru una sau doua zile pe parcursul saptamanii de ski, achizitionand un tip de skipass care permite acest lucru. Pana la primul mijloc de transport pe cablu care va poate duce in aceasta zona sunt 30 de min de mers cu masina.