Tabara de leadership pentru adolescenti

Nu e deloc usor sa fii adolescent. Nu e usor nici pentru tine, nici pentru parinti si de multe ori nici pentru prieteni.

De multe ori adolescentii rateaza oportunitati de a se dezvolta, de a experimenta lucruri noi sau chiar de a se distra, datorita aparitiei temei de esec sau a fricii de a nu parea caraghiosi in fata prietenilor. Din in ce in ce mai des acestia refuza sa se implice sau sa participe la diverse activitati pentru ca nu cunosc pe nimeni.

Tabara de leadership pentru adolescenti ii poate ajuta sa castige o atitudine mult mai deschisa fata de nou si necunoscut, sa dezvolte abilitati pe care pana atunci nu au stiut ca le au si sa duca la un nivel superior calitatile de care sunt constienti. Pe parcursul a 9 zile, sub coordonarea unor traineri cu experienta, specializati in pedagogie experientiala si educatie outdoor, tinerii vor fi pusi in situatii care ii vor scoate in afara zonei de confort, vor experimenta lucruri noi incercand sa se descurce cat mai bine, vor reusi sa fie ei insisi. Ei vor constientiza ca pot fi cei care fac o diferenta pozitiva in clasa din care fac parte, in grupul de prieteni sau in societate.

Ca urmare a taberelor de leadership parintii pot observa ca si efecte ca tinerii se implica in activitati atat cu prietenii cat si la scoala intr-un mod mult mai deschis si constructiv, ca sunt mult mai impacati si fericiti cu ei insisi.

tabara de leadership la munte

Testimoniale

Am invatat sa impart, sa ii ascult pe ceilalti si sa muncesc in echipa.

A fost o saptamana frumoasa pe care o voi repeta cu siguranta

Sper ca voi mai avea ocazia sa vin in tabara de aventura pentru ca pana acum, a fost de departe cea mai frumoasa saptamana din vara aceasta.

Am iesit din zona de confort, am facut lucruri care pareau imposibile sa fie posibile.

A fost una dintre cele mai frumoase tabere alaturi de niste oameni minunati.

Am invatat cum sa ne descurcam singuri dar si sa lucram in echipa. Aici mi-am facut multe amintiri frumoase!

A fost o tabara minunata!

Izabela

Pentru mine tabara a fost o experienta noua. Am invatat sa imi depasesc limitele si sa incerc lucruri noi, chiar daca la inceput mi-a fost putin frica.

Mi-am facut multi prieteni noi si m-am distrat super bine alaturi de ei.

Am invatat ca trebuie sa nu ma dau batuta si sa nu cred ca este prea tarziu pentru ceva.

Tabara aceasta este inedita. Orice copil poate capata foarte multa experienta la final!

Dasha

Aceasta tabara a fost o provocare uriasa pentru mine. Mi-am marit zona de confort facand lucruri pe care nu mi-am imaginat ca le voi face vreodata.

Maria
Tabara de leadership

Costuri Tabara de leadership

Tabara de leadership

1650RON/ copil

Ne poti ajuta cu un share!

Inscriere Tabara de leadership

Daca te intereseaza genul acesta de activitati poti arunca un ochi pe tot programul nostru de vara.