Sezonul acesta de ski, odata cu „disparitia” obisnuitei vacante din luna februarie a adus o schimbare a dinamicii rezervarilor perioadelor de vacanta la ski sau snowboard. Marea majoritate fortati de scurta perioada de vacanta de iarna s-au grabit sa isi rezerve in prima saptamana a lunii ianuarie. De fapt a fost singura saptamana in afara de cele de sarbatori. Altii, cei drept destul de putini, au decis efectiv sa ignore structura anului scolar si sa isi ia vacanta atunci cand le-a cazut lor mai bine. Au ales poate sa evite aglomeratia de la inceputul lunii ianuarie.

Oricum ar fi, un lucru s-a vazut inca de la inceput: romanii anul acesta, dupa Sf Ion mai au o vacanta oficiala abia de Paste…..Toate acestea se intampla in timp ce in toata Europa cand spui februarie spui vacanta ski februarie. Dar ce stiu ei ….. noi stim mai bine.

Traiasca Turismul  Romanesc! Traiasca turismul de weekend si aglomeratia!

In ultima perioada, dupa taberele si vacantele la ski organizate in decembrie si de la inceputul lunii ianuarie, am inceput sa primim solicitari pentru diverse alte perioade, deoarece cei carora le place la munte, la ski si zapada sunt constienti ca suntem abia catre sfarsitul lunii ianuarie, ca in statiunile de ski din Italia si Austria e zapada din plin si varful sezonului inca nici nu a venit.

Avem un grup in formare pentru o vacanta la ski si snowboard pentru jumatatea lunii februarie, pentru care deja facem rezervari. Daca va tenteaza datele sunt mai jos:

  • Perioada: 08.02 – 15.02

  • Locatie: Austria in zona Kitzbuhel.

  • Lectii ski & snowboard: grupe de ski si o grupa de snowboard incepatori

  • Cazare: Hotel****

  • Masa: Demipensiune

  • Spa: Piscina si zona spa

Costuri incepand cu 1585 euro pentru familie cu 1 copil.

Programul nostru pentru restul sezonului il puteti vedea aici: program tabere & vacantel la ski  iar daca vrei mai multe informatii despre vacanta ski februarie, foloseste cu incredere formularul de mai jos.

[contact-form-7 id="10972" title="Formular de contact 1"]