Tabara de ski Italia – FEBRUARIE

TABARA DE SKI ITALIA FEBRUARIE

In cotextul pandemiei COVID, echipa noastra se va adapta si va respecta la regulile ce vor fi impuse in zona de ski in care ne vom desfasura activitatea. De asemenea, este posibil ca la data desfasurarii taberei sa existe reguli speciale in tara de destinatie si pe traseul tarilor de tranzit. Va vom tine la curent cu informatii.

Pentru participarea in Tabara de ski Italia din luna februarie este necesara detinerea unui certificat verde valabil obtinut ca urmare a vaccinarii.   Informatiile vor fi updatate pe masura ce apar reglementari noi sau daca situatia se schimba.

Este recomandata achizitionarea unei asigurari storno care sa includa si riscurile generate de COVID.

Tabara de ski Italia va avea loc incepand cu 19 Februarie 2022. Val di Fiemme este locatia in care ne-am simtit foarte bine in ultimii ani si am avut niste tabere de ski reusite. Zona de ski, hotelul, conditiile de masa ne fac sa ne reintoarcem.

Costuri tabara de ski Italia – Februarie

FAMILIE CU 1 COPIL

2365EUR/ Camera
 • REDUCERE 200 EUR / COPIL NASCUT DUPA DATA DE 30.11.2013
 • SERVICII INCLUSE: cazare camera 2-3 paturi , demipensiune, gustare dupa ziua de schi, acces zona spa, skipassuri pentru toti membrii familiei, scoala de ski copil.
 • Camere tip clasic, standard sau superior
 • NOTA: Copii nascuti dupa data 30.11.2005. Pentru adultii care nu schiaza costul skipassului se reduce din total. Se poate opta pentru tipurile de camere mentionate in functie de disponibilitate.

FAMILIE CU 2 COPII

3235EUR/ Camera
 • REDUCERE 200 EUR / COPIL NASCUT DUPA DATA DE 30.11.2013
 • SERVICII INCLUSE: cazare camera 4 – 5 paturi, demipensiune, acces zona spa, skipassuri pentru toti membrii familiei, scoala de ski pentru copii.
 • Camere tip standard sau superior. Pentru camere Junior Suite exista un supliment de 120 eur.
 • NOTA: Copii nascuti dupa data 30.11.2005. Pentru adultii care nu schiaza costul skipassului se reduce din total. Se poate opta pentru tipurile de camere mentionate in functie de disponibilitate.

Rezerva un loc / Cere informatii

*INFORMATII SUPLIMENTARE:

Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2022 (100 ron / persoana). Costurile se achita in urmatoarea ordine:

 1. Taxa anuala / 2022
 2. Avans achitat in 3 zile de la completarea formularului de inscriere: 50%
 3. Rata 2 finala : cu 14 zile inainte de plecare.

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad, mentionand numele familiei si activitatea pentru care se face plata. Conturi: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR.

Sumele in RON se vor achita la cursul BNR € din ziua platii + 2%.

Ne poti ajuta cu un SHARE sa scoatem mai multi oameni din casa!