Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Tabara de ski Italia

Tabara ski in familie

Informatii generale
Locatie
Cazare
Lectii ski
Servicii asigurate
 • Tabara de ski Italia va avea loc in ultima saptamana a vacantei scolare de iarna. Ingrupa copii in vacanta schi Austria ultimii ani s-a observat o dorinta din ce in ce mai accentuata a familiilor de a-si pertrece vacanta la ski impreuna. Suntem deschisi pentru acest lucru astfel incat va oferim posibilitatea ca pe parcursul zilei copilul sa fie in "tabara de ski" impreuna cu alti prieteni sub coodonarea instructorilor nostri, iar seara sa petreaca timp impreuna cu familia, sa impartaseasca cu parintii intamplarile de pe partie si in acelasi timp sa se poata distra cu prietenii la hotel.

  Copiii neinsotiti sunt si ei bineinteles bineveniti, ei urmand a fi coordonati pe tot parcursul taberei de instructorii nostri.

  Programul de ski include intre 24 si 36 ore de lectii, tinand cont de varsta, nivelul si posibilitatile fiziologice ale copiilor.

  Seara, dupa terminarea zilei de ski, copiii vor putea participa la un program de jocuri si activitati, sub coordonarea unui trainer specializat in pedagogie experientiala si educatie outdoor. Pe langa scopul recreativ si de socializare intr-un alt mod decat cel online, activitatile din cadrul programului urmaresc dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa, de a comunica sau de a folosi un mod de gandire creativ.

  Perioada taberei este 05.01 - 12.01. 

  Val di Sole este o locatie de top pentru vacantele la ski. Mai multe informatii despre zona puteti afla aici.

  Pachetul include 7 nopti de cazare, 6 zile skipass, lectii de ski pentru copii pe parcursul saptamanii, sub coordonarea unei echipe de instructori, astfel incat parintii sa se bucure de vacanta la ski. 

 • Val di Sole este una dintre renumitele vai ala Dolomitilor. Situata in Trentino, partea de nord a Italiei face parte dintro regiune in care turismul si turistii sunt la ei acasa.

  Zona de schi Val di Sole acopera 270 km de partie, 2 ghetari cu altitudine de peste 3000 m si prezinta o mare siguranta a zapezii. Val di Sole este formata din 3 zone mari:

  1. Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva
  2. Peio 3000
  3. Passo Tonale - Ponte di Legno

 • In conditiile cererilor tot mai numeroase de a participa la taberele noastre de ski, venite din partea familiilor cu copii ne dorim sa oferim pentru vacanta la ski confortul unor locatii de cazare care satisfac nevoile copiilor dar si ale adultilor.

  Pentru tabara de ski Italia am ales ca si locatie de cazare un Hotel *** Superior din localitatea Male. Hotelul este unul verificat de catre noi si de asemenea de catre alti turisti care au acordat review-uri favorabile pe siteurile de rezervari.

  Pe langa camerele confortabile hotelul va pune la dispozitie spatii amenajate pentru petrecerea timpului liber si relaxare si o zona wellness unde va puteti relaxa dupa o zi de ski. 

  Pe perioada sejurului aveti asigurata demipensiune, cu mese care vor fi servite in restaurantul hotelului. 

  Transferul hotel - partie dureaza doar 10 minute.

  Centrul wellness al hotelului ofera:

  jacuzzi
  sauna finlandeza
  baie turceasca
  sauna bio
  dusuri aromatice
  zona de relaxare

  Pe langa acestea cei care mai au energie dupa o zi de ski o pot cosuma in sala de fitness.

    

 • Prin participarea la tabara de ski Italia copilul dumneavoastra este inclus intr-un program ce urmareste pasii metodici specificati intr-un Certificat ce atesta Nivelul Tehnic la Schi Alpin pe care fiecare participant il primeste,  ca urmare a unei evaluari, in momentul in care este inscris la unul din programele noastre.
   
  Echipa de monitori Smiley Sport Club  coordonata de liderul echipei, monitor de profesionist de ski, membru prin asociatia din care face parte al International Ski Instructors Association, cu cel mai inalt grad de calificare, concepe programul lectiilor de antrenament in concordanta cu stagiile si progresia metodica evidentiate in curs ski copii gradinitacertificatul mentionat mai sus. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor si vor avea ca si obiective imbunatatirea tehnicii existente, invatarea elementelor tehnice noi, educatia si respectarea regulilor pe partie, siguranta copiilor.
   
  Putem spune ca punem accentul pe calitate  si nu pe cantitate, deoarece antrenamentele noastre nu se cuantifica in kilometri de partie parcursi zilnic, viteza sau culoarea partiilor parcuse ci in imbunatatirea tehnicii, invatarea de elemente tehnice noi si un progres in concordanta cu varsta copiilor si posibilitatile fiziologice specifice varstei.
   
  Pe parcursul saptamanii numarul orelor de antrenament petrecute pe partie va fi, in functie de varsta si nivelul participantilor intre 24 si 36 de ore. O zi de ski sau snowboard incepe dimineata, cu un prim antrenament, iar dupa masa de pranz are loc antrenamentul de dupa amiaza. Pe parcursul zilei se mai iau pauze mai mici pentru hidratare. Grupele copiilor sunt alcatuite in functie de nivelul participantilor si sunt mobile, permitand, in functie de evolutie trecerea copiilor intr-o grupa adecvata nivelului lor. La sfarsitul taberei se va face o verificare a nivelului tehnic la care au ajuns copiii dupa o saptamana de antrenamente.
   
  In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.
 • Servicii asigurate:

  • 7 nopti cazare Hotel *** Superior in camere triple si cvadruple, TV, baie proprie.
  • Demipensiune pe perioada sederii.
  • Lectii de ski pentru copii, zilnic sub supravegherea si coordonarea Echipei Smiley Sport Club.  Membrii adulti care doresc sa participe la lectii trebuie sa solicite acest lucru inainte de data plecarii.
  • Evaluare initiala a nivelului de ski pentru membrii noi.
  • Testare finala de absolvire a nivelului parcurs pe perioada taberei, urmata de inmanarea diplomelor si a carnetelor de ski.
  • Program de jocuri si activitati dupa ziua de ski sub coordonarea unui trainer specializat in educatie experientiala & outdoor
  • Skipass 
  • Asigurare Allianz pentru toti membrii familiei pe perioada taberei
  • Transfer zilnic la partie dupa un orar fix prestabilit
  • Acces in centrul wellness 
  • Acces sala fitness
  • Internet

  Costuri suplimentare:

  • Transport: masina personala, autocar, avion (va asiguram suportul pentru achizitionarea biletelor)
  • Transfer aeroport Bergamo Orio al Serio - Hotel si retur 70 eur / pers (pentru un grup de minim 12 persoane, sub acest numar exista costuri suplimentare)
  • Inchirierea echipamentului
  • Taxa de statiune

Tabara de ski Italia in cifre

05.01-12.01
Perioada
Tabara de ski
6 - 16 ani
Participanti
Tabara de ski
10 min
Hotel - Zona de schi
Transfer
270 km
Lungime partii
Zona de schi

Costuri

Tabara de ski Italia - Tabara ski in familie

*NOTA: Costul taberei acopera taxa pe activitate dar nu include taxa anuala de club pentru anul 2019 (100 ron / persoana). Achitarea taxelor se face in urmatoarea ordine: 1. Taxa anuala si  avans 50% din taxa / activitate ski (pana la data 30.11.2018) pentru inscriere si rezervare loc; 2. Rest plata cu cel putin 40 zile inainte de plecare.

Pentru inscrierile efectuate in luna decembrie va trebui achitata suma totala. 

Taxele se achita cash sau in unul din conturile Asociatiei Smiley Sport Club deschise la Banca Transilvania sucursala Arad: RO23BTRL00201205A17649XX CONT RON sau RO95BTRL00204205A17649XX CONT EUR.  Se vor specifica numele persoanei sau familiei care participa si perioada.

Sumele in RON se vor achita la cursul de vanzare al EUR de la Banca Transilvania din ziua efectuarii platii.

Rezerva un locRezerva un loc