Copyright 2014
Friday, All Rights Reserved.

Vacanta ski Austria familii
07.01 - 14.01
Perioada 1
Tabara de ski & snowboard
03.02 - 10.02
Perioada 2
Tabara de ski & snowboard
6 ani - 18+
Participanti
Tabara de Ski si Snowboard
3 km
Distanta
Hotel - Partie
8 copii / instructor
Grupe ski
Media copii / instructor
235 km
Lungime partii
Zona ski Val di Fassa
90 min
Durata zbor
Timisoara - Treviso
160 km
Distanta
Aeroport - Hotel
1020 km
Distanta
Granita - Locatia taberei

Tabara de ski Italia 2018

In vacantele  copiilor organizam pentru membrii nostri doua tabere de ski si snowboard in Italia.
 
 Locatie: De cateva ierni schiem in Italia in inima Dolomitilor, pe Val di Fassa, o locatie de top pentru Tabara de ski si snowboard . 
 Zona de ski: Val di Fassa parte a Dolomitilor, unii dintre cei mai spectaculosi munti, inclusi in patrimonial mondial UNESCO. 235 km pentru toate nivelele, 128 partii foarte bine conectate intre ele sau deservite de skibus ce realizeaza o legatura rapida si confortabila. Ca si situare locatia de cazare pentru tabara de ski si snowboard 2018 se afla la egala distanta, 3 km, de doua zone de acces in zona de ski: Pera - Pozza di Fassa si Campitello di Fassa.
 
Cazare:  Un Hotel*** vazut si verificat de catre noi la fata locului, situat la mica distanta de partie, o locatie de cazare ideala pentru tabara de ski si snowboard 2018.  Mesele vor fi servite sub forma de bufet suedez in restaurantul hotelului, bauturile incluse. Locatia corespunde cerintelor noastre: conditii cazare – masa bune, localizare, zona de ski, pret.  Hotelul are camere spatioase duble, triple sau cvadruple cu vedere la vale sau munte dotate cu dus si cada, uscator de par si dressing. De asemenea in incinta hotelului se gasesc un restaurant, bar si cafenea; zona wellness cu sauna; camera pentru schiuri. Hotelul este unul potrivit pentru a caza grupuri. Acesta ofera program de animatie pentru pentru cei mai mici dintre membrii nostri.  Datorita acestor facilitati oferite alte cheltuieli personale sunt reduse la minim.
 
Familii: in ultimii ani s-a observat o dorinta din ce in ce mai accentuata a familiilor de a-si pertrece vacanta la ski impreuna. Suntem deschisi pentru acest lucru astfel incat va oferim posibilitatea ca pe parcursul zilei copilul sa fie in "tabara de ski" impreuna cu alti prieteni sub coodonarea instructorilor nostri, iar seara sa petreaca timp impreuna cu familia, sa impartaseasca cu parintii intmplarile de pe partie si in acelasi timp sa se poata distra cu prietenii la hotel.
 
Cazare adulti individual: pentru ca hotelul pentru tabara de ski si snowboard este potrivit pentru gupuri, avand un numar mare de camere le putem oferi membrilor nostri adulti, ce doresc sa ne insoteasca si sa schieze in aceeasi zona cu noi, camere in acelasi hotel.
 
Transport: transportul in Tabara de ski si snowboard 2018  se va organiza in doua variante:
 1. Avion, varianta care va poate duce in aproximativ 5 ore in fata hotelului. Cu zboruri cu plecare din Timisoara si Otopeni, avionul reprezinta o varianta comoda si rapida, pe care noi o dorim pentru a aduce mai mult confort participantilor in tabara de ski si snowboard 2018. Transportul bagajelor si al echipamentului de ski il vom face noi cu ajutorul unui microbuz, in asa fel incat sa nu mai aveti bataia de cap si costurile suplimentare legate de bagaje. Transferul de la aeroport la hotel se va face cu un autocar ce ne va prelua de la aeroport.
 2. Transport individual pentru cei ai caror parinti vor schia in aceasi zona cu noi sau in zona apropiata, fara costuri suplimentare.

 

Curs de ski /snowboard pentru copii: pe parcursul taberei copii vor fi cordonati de echipa de instructori a Smiley Sport Club membri ai Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania afiliata International Ski Instructors Association . Pe parcursul saptamanii numarul orelor de antrenament petrecute pe partie va fi, in functie de varsta si nivelul participantilor intre 24 si 36 de ore. O zi de ski sau snowboard incepe dimineata, cu un prim antrenament, iar dupa masa de pranz are loc antrenamentul de dupa amiaza. Pe parcutrsul zilei se mai iau pauze mai mici pentru hidratare. Grupele copiilor sunt alcatuite in functie de nivelul participantilor si sunt mobile, permitand, in functie de evolutie trecerea copiilor intr-o grupa adecvata nivelului lor. La sfarsitul taberei se va face o verificare a nivelului participantilor si va avea loc un concurs.

Programul de ski pentru adulti: pentru a asigura confortul membrilor nostri adulti si pentru ai ajuta mai ales pe cei care nu cunosc zona de ski, punem la dispozitia grupului un insotitor care va usura partea de orientare. Adultii care doresc lectii de ski sau snowboard sunt rugati sa solicite acest lucru anterior datei de plecare, existand si aceasta posibilitate.

Servicii asigurate

 • 7 nopti cazare la Hotel *** in camere cu 2, 3 sau 4 paturi, baie proprie
 • Demipensiune pe durata sederii: mic dejun si cina– bufet suedez cu o mare varietate de feluri, bauturi (apa, sucuri, cafea, vin, bere -adulti).
 • Evaluare initiala a nivelului de ski sau snowboard pentru membrii noi.
 • Lectii de ski / snowboard pentru copii, zilnic sub supravegherea si coordonarea Echipei Smiley Sport Club. Pentru grupele de snowboard numarul de locuri este limitat. Membrii adulti care doresc sa participe la lectii trebuie sa solicite acest lucru inainte de data plecarii.
 • Cursa de ski la finalul perioadei pentru cei de la nivelele Dinamic si Expert cu decernare cupa si medalii castigatorilor.
 • Testare finala de absolvire a nivelului parcurs pe perioada taberei, urmata de inmanarea diplomelor si a carnetelor de ski si snowboard.
 • Insotitor pe partie pentru membrii adulti care nu cunosc zona de ski
 • Echipament de ski, in limita stocului disponibil, pentru membrii nostri care le pot ridica de la sediul nostru.
 • Supervizarea grupului in tabara de ski si snowboard 2018, pe toata perioada, inclusiv a activitatilor extra propuse
 • Transfer zilnic la partie dupa un orar fix prestabilit
 • Suport achizitionare bilete avion si transfer pentru cei care zboara de pe aeroporturile din Timisoara sau Otopeni
 • Conducator de grup pe durata calatoriei

Alte cheltuieli

 • Inchirierea echipamentului de ski sau snowboard 
 • Skipass / 6 zile in functie de perioada (ianuarie / februarie) si zona: Val di Fassa - copii nascuti dupa data de 25.11.2001, 161€ /  179 €, adulti 230 € / 256 €; Super Dolomiti - copii avansati 185 € / 206 €, adulti 265 € / 294 €
 • Bilete de avion + tansport bagaje + transfer aeroport  - se achita la costul de la data inscrierii. Pentru cei care solicita aceasta varianta de transport ne ocupam noi de rezervari.
 • Transport echipament (schiuri / snowboard, clapari, casca) cu plecare din Arad - 25 € / echipament.
 • Taxa de statiune