Tabara de ski Italia – Informatii generale

Tabara de ski Italia va avea loc in ultima saptamana a vacantei scolare de iarna. Ingrupa copii in tabara de ski Italia ultimii ani s-a observat o dorinta din ce in ce mai accentuata a familiilor de a-si pertrece vacanta la ski impreuna. Suntem deschisi pentru acest lucru astfel incat va oferim posibilitatea ca pe parcursul zilei copilul sa fie in „tabara de ski” impreuna cu alti prieteni sub coodonarea instructorilor nostri, iar seara sa petreaca timp impreuna cu familia, sa impartaseasca cu parintii intmplarile de pe partie si in acelasi timp sa se poata distra cu prietenii la hotel.

Copiiicopii la ski in tabara de ski Italia neinsotiti sunt si ei bineinteles bineveniti, ei urmand a fi coordonati pe tot parcursul zilei instructorii nostri.

Perioada taberei este 05.01 – 12.01.

Val di Sole este o locatie de top pentru vacantele la ski. Pachetul include 7 nopti de cazare, 6 zile skipass, lectii de ski pentru copii pe parcursul saptamanii, sub coordonarea unei echipe de instructori, astfel incat parintii sa se bucure de vacanta la ski. Mai multe informatii despre zona aici.

Locatie:

Val di Sole este una dintre renumitele vai ala Dolomitilor. Situata in Trentino, partea de nord a Italiei face parte dintro regiune in care turismul si turistii sunt la ei acasa.

Zona de schi Val di Sole acopera 270 km de partie, 2 ghetari cu altitudine de peste 3000 m si prezinta o mare siguranta a zapezii. Val di Sole este formata din 3 zone mari:

1. Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva
2. Peio 3000
3. Passo Tonale – Ponte di Legno

zona de ski Val di Sole - Tabara de ski Italia

 

Cazare:

In conditiile cererilor tot mai numeroase de a participa la taberele noastre de ski, venite din partea familiilor cu copii ne dorim sa oferim pentru vacanta la ski confortul unor locatii de cazare care satisfac nevoile copiilor dar si ale adultilor.hotel tabara de ski Italia

Pentru tabara de ski Italia am ales ca si locatie de cazare un Hotel ***S din localitatea Male. Hotelul este unul verificat de catre noi si de asemenea de catre alti turisti care au acordat review-uri favorabile pe siteurile de rezervari.

Pe langa camerele confortabile hotelul va pune la dispozitie spatii amenajate pentru petrecerea timpului liber si relaxare si o zona wellness unde va puteti relaxa dupa o zi de ski.

Pe perioada sejurului aceti asigurata demipensiune, cu mese care vor fi servite in restaurantul hotelului.

Transferul hotel – partie dureaza doar 10 minute.

Centrul wellness al hotelului ofera:

jacuzzi
sauna finlandeza
baie turceasca
sauna biospa tabara de ski Italia
dusuri aromatice
zona de relaxare

Pe langa acestea cei care mai au energie dupa o zi de schi o pot cosuma in sala de fitness.

Lectii de ski:

Prin participarea la tabara de ski Italia copilul dumneavoastra este inclus intr-un antrenament tabara de ski Italiaprogram ce urmareste pasii metodici specificati intr-un Certificat ce atesta Nivelul Tehnic la Schi Alpin pe care fiecare participant il primeste,  ca urmare a unei evaluari, in momentul in care este inscris la unul din programele noastre.
Echipa de monitori Smiley Sport Club coordonata de liderul echipei, monitor de profesionist de ski, membru prin asociatia din care face parte al International Ski Instructors Association, cu cel mai inalt grad de calificare, concepe programul lectiilor de antrenament in concordanta cu stagiile si progresia metodica evidentiate in curs ski copii gradinitacertificatul mentionat mai sus. Activitatile vor fi adaptate nivelului deprinderilor, varstei si capacitatii de efort ale participantilor si vor avea ca si obiective imbunatatirea tehnicii existente, invatarea elementelor tehnice noi, educatia si respectarea regulilor pe partie, siguranta copiilor.
Putem spune ca punem accentul pe calitate  si nu pe cantitate, deoarece antrenamentele noastre nu se cuantifica in kilometri de partie parcursi zilnic, viteza sau culoarea partiilor parcuse ci in imbunatatirea tehnicii, invatarea de elemente tehnice noi si un progres in concordanta cu varsta copiilor si posibilitatile fiziologice specifice varstei.concurs tabara de ski italia
Pe parcursul lectiilor de schi copiii se vor afla sub supravegherea monitorilor nostri. parintii putand sa se bucure de ziua de schi.
In situatia in care parintii vor dori sa beneficieze de serviciile monitorilor nostri, pentru a invata sau a-si perfectiona tehnica, sunt rugati sa anunte anterior plecarii pentru a putea organiza un curs de ski, individual sau de grup.

Tabara de ski Italia in cifre

 • 05.01-12.01 PERIOADA TABARA DE SKI
 • 6 – 18 ani + PARTICIPANTI TABARA DE SKI
 • 10 min TRANSFER HOTEL – ZONA DE SCHI
 • 270 km LUNGIME PARTII ZONA DE SCHI

Servicii asigurate:

 • 7 nopti cazare Hotel***S in camere triple si cvadruple, TV, baie proprie.
 • Demipensiune pe perioada sederii.
 • Scoala de schi pentru copii zilnic sub coordonarea si supravegherea  ECHIPEI SMILEY SPORT CLUB.
 • Skipass
 • Transfer la partie
 • Acces in centrul wellness
 • Acces sala fitness
 • Internet

Costuri suplimentare:

 • Transport
 • transfer aeroport (ne putem ocupa noi de toate detaliile)
 • Inchirierea echipamentului
 • Taxa de statiune
[go_pricing id="tabaraianuarie"]