Daca nu ati aflat inca, Ministerul Educatiei, cu 4 zile inainte de inceperea scolii a modificat structura viitorului an scolar. Halal profesionalism, halal viziune. Noi eram pregatiti sa dam drumul programului complet pentru iarna viitoare, pe langa cele care deja erau postate pe https://smileysportclub.ro/tabere-de-ski/ dar acum reanalizam, modificam rezervari si alte lucruri extrem de „simple”. Multumim pe aceasta cale Guvernului si in speta domnului ministru al Educatiei ca ne ajuta sa ne putem face treaba .

Si cand te gandesti ca visam sa putem prezenta la sfarsitul unui sezon de ski programul pentru urmatorul… In Romania sigur nu. Aici nu stii ce se intampla de pe o zi pe alta.

Ca sa terminam totusi intr-un ton pozitiv mentionam ca in toata aceasta nebunie sunt si lucruri bune: vacanta de Craciun si Revelion se mareste cu o saptamana, tezele se termina mai devreme…. deci mai mult timp pentru ski si snowboard 🙂 . Vedeti structura aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20413932-modifica-structura-anului-scolar-2015-2016-vacanta-iarna-mareste-3-saptamani-semestrul-lea-incepe-saptamana-mai-tarziu.htm