Pentru ca vacantele de iarna sunt duse deja, incercam sa organizam, pentru cei ce inca vor sa se mai dea, iesiri de weekend la ski si snowboard.

Prima dintre ele weekend schi Kopaonik, Serbia, un weekend prelungit de joi pana duminica  3 – 6 martie 2016. Un weekend pe care noi l-am mai facut si anul trecut,un weekend reusit, pe care dorim sa il repetam.

Costurile sunt urmatoarele:

  • Copil / tanar individual (cazare in apartament 4 persoane)= 145 eur
  • Familie cu un copil = 245 eur
  • Familie cu doi copii = 370 eur
  • Parinte + copil = 230 eur
  • Familie 2 adulti = 150 eur

Ele acopera cazarea in studiouri / apartamente pentru 2, 3 sau 4 persoane si orele de ski/ snowboard pentru copii. Complexul de cazare dispune de zona spa (piscina, sauna finlandeza, baie cu aburi, camera salina, jacuzzi, zona de relaxare) – contra cost.

Complexul ofera clientilor si un restaurant unde se pot servi mesele in sistem bufet sau a la carte, 4 eur / mic dejun si 9 eur / cina. Exista si varianta diferitelor restaurante din zona sau cea a micului dejun luat in camera, apartamentele fiind complet utilate.

La acestea se mai adauga costul skipassului aprox. 65 eur pentru cei peste 12 ani, 45 eur 6-11 ani.

Pentru cei care doresc putem organiza transport, la cerere. De asemenea adultii care doresc sa beneficieze de serviciile instructorilor nostri sunt rugati sa solicite acest lucru la inscriere.

Termen inscriere: marti 23.02.2016

[styled_button title=”Inscrie-te aici!” href=”https://smileysportclub.ro/contact/” size=”size-13″ color=”color-main” icon=”” style=”style-1″]